Alennustuotteet

Pääsiäisen kunniaksi pieni arvonta: kaikkien whiter.fi-sivusta Facebookissa tykänneiden ja pääsiäiskisapostaukseen pääsiäistervehdyksensä jättäneiden kesken arvotaan kahdelle onnelliselle 2.4.klo 22 Forever White -hampaiden geelivalkaisukynä (2ml, arvo 22,90 €)

Pääsiäisen aikana (29.3.-2.4.2018) meiltä vähintään 30 € arvoisen tilauksen (ostokset ILMAN postikulujen osuutta) tehneet saavat kaupan päälle suositun, hampaiden paikallisia värjäytymiä poistavan raaputtimen (arvo 6,90 €). Värjäymäraaputin on kumia, joten se ei vahingoita hammaskiillettä. Älä lisää tuotetta ostoskoriin, lähetämme sen sinulle automaattisesti ostostesi mukana.

33543965 - easter rabbit sits with basket of colored eggs on spring nature

 

Katso Whiter.fi-verkkokaupan poisto- ja alennustuotteet. Saat mielettömän alennuksen laatutuotteista, joiden parasta ennen -päivämäärä on lähestymässä. Huomaathan kuitenkin, että ”parasta ennen” ei missään tapauksessa tarkoita samaa kuin ”viimeinen käyttöpäivä”. Tuotteiden teho on tallella pitkälle parasta ennen -päiväyksen jälkeenkin. Tee megalöytöjä ja toimi nopeasti ennen kuin nämä todella runsaasti alennetut hampaiden valkaisun poistotuotteet loppuvat varastostamme!

 

Beaming White Premium valkaisupakkaus ›

Yhdysvaltain suosituin hampaiden kotivalkaisupaketti Beaming White Premium sinulle, joka haluat täydellisen valkoisen hymyn! Peroksiditon ja tehokas valkaisugeeli yhdessä LED-valon ja hoitosprayn kanssa takaavat kauniin lopputuloksen. Pakkauksessa on mukana kaikki, mitä tarvitset saadaksesi valkoiset hampaat. HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN
Tuotteen lisätiedot

Haaveiletko valkoisista hampaista? Tilaa aito ja alkuperäinen Beaming White Premium Teeth Whitening Kit -kotivalkaisupakkaus ja tee haaveestasi totta! Tämän valkaisupaketin geeli on peroksiditonta, hammasystävällistä ja kehitetty yhteistyössä hammaslääketieteen ammattilaisten kanssa.  Beaming White Premium -kotivalkaisusetti on Yhdysvaltain suosituin kotivalkaisupaketti turvallisena EU-hyväksyttynä versiona.

Tiesitkö: Beaming White -laatuun luottavat myös lukuisat hammashoitolat ja kauneussalongit kautta maailman!

 Tyylikäs säilytyslaukku sisältää kaiken tarvittavan tehokkaaseen hampaiden muottivalkaisuun
- Laadukas ph-neutraali, peroksiditon ja hammasystävällinen valkaiseva geeli (10 ml ruisku), joka riittää  noin 10-14 käsittelykertaan
- Puhdistava, hammaskiillettä vahvistava hoitospray
- 2 lämpömuotoiltavaa hammasmuottia
- säilytysrasia valmiille muoteille
- mini-LED-valo, jonka käyttö tehostaa ja nopeuttaa valkaisugeelin vaikutusta
- suomenkieliset käyttöohjeet

 

valkaisupaketti_ISO1


HAMPAIDEN KOTIVALKAISUA EI SAA TEHDÄ JOS 

- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- sinulla on mitä tahansa suun tai hampaiden terveysongelmia (reikiä, rappeumia, paljastuneita hammaskauloja, iensairauksia, kuluneet hampaat jne.)
- käytät oikomakojetta tai rautoja
- sinulle on tehty lähikuukausina jokin operaatio suun tai hampaiden alueelle
- olet allerginen peroksidille *

 
MAHDOLLISIA SIVUVAIKUTUKSIA
- hampaissa voi esiintyä vihlontaa tai ikenissä ja huulissa pistelyä

 

HUOMAATHAN

- Jos Premium-pakkauksesi geeli on lopussa, mutta setti muuten käyttökelpoisessa kunnossa, voit tilata meiltä pelkän 10 ml refill-ruiskun samaa laadukasta Beaming White -valkaisugeeliä, mitä alkuperäinen pakkauskin sisältää
- Suosittelemme käyttämään valkaistuille hampaille hammaskiillettä vahvistavaa ja vihlontaa vähentävää Minerals Enamel Booster -hoitogeeliä
- Ylläpidä valkoista hymyäsi pesemällä hampaat säännöllisesti laadukkaalla valkaisevalla Daily White Fusion -puhdistusvaahdolla tavallisen hammastahnan sijaan
- Yksittäisten värjäytymien käsittelyyn tai silloin tällöin tehtävään hampaiden kirkastukseen suosittelemme Yhdysvaltain myydyintä geelivalkaisukynä Forever Whitea
- Muistathan kiinnittää huoniota elintapoihisi: vältä värjääviä juomia, ruokia ja tupakointia!
- Voit käyttää maksimissaan 4  Premium-kotivalkaisupakettia (= neljä pakkausta) vuodessa

 

bestset

 

Lataa Premium-pakkauksen tuoteseloste ja käyttöohjeet PDF-muodossa tästä:  BeamingWhitePremium

 *** Valkaisevan geelin teho perustuu natriumperkarbonaattiin. Syljen sekaan joutuessaan tämä aine vapauttaa 0,1% vetyperoksidia. Tämä on nykyisen EU-lainsääsännön sallima enimmäisraja hampaiden kotivalkaisuaineille. 

kaunisparihymyilee_hampaat

 

BLOGGAAJA!
Oletko kiinnostunut testaamaan Beaming White Premium -kotivalkaisupakkausta tai jotain muuta tuotettamme ja kertomaan kokemuksestasi lifestyle-, muoti-, kauneus- tai terveysaiheisessa blogissasi? Ota rohkeasti yhteyttä!

 
Premium Teeth Whitening Kit on aito ja alkuperäinen Beaming White -tuote

ennenjalkeen2

WR04

 

Vanha hinta: 46,90 €

Hinta: 38,90 €

Säästö: 8,00 €

Loading Päivittää
Sale

Spotlight Whitening valkaisuliuskat – uutuustuote! ›

Suosittu uutuustuote hamapaiden kotivalkaisuun! Irlantilaisten hammaslääkäreiden kehittämä hampaiden liuskavalkaisu. Kätevä ja tehokas 2 viikon hoitojakso.
Tuotteen lisätiedot

Valkaisuliuskojen käyttö on helppoa ja siistiä: liimaat liuskan kerran päivässä tunniksi sekä ylä- että alahampaiden ulkopintoja vasten, käännät ylimääräisen liuskan alareunan hampaan taakse ja jatkat normaaleja toimiasi. Vältä hampaiden koskettelua ja kielen sekä huulten osumista liuskoihin. Tunnin vaikutusjakson jälkeen peset hampaasi.

Käytä valkaisuliuskoja tunnin verran päivässä kahden viikon ajan - värjäytymät haalistuvat ja hymysi kirkastuu. Liuskat sisältävät tehoaineenaan pienen määrän vetyperoksidia.

KATSO VIDEO VALKAISULIUSKOJEN KÄYTÖSTÄ (englanniksi) - havainnollinen esitys alkaa noin kohdasta 3:00

ET VOI KÄYTTÄÄ HAMPAIDEN VALKAISULIUSKOJA JOS
- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- olet allerginen vetyperoksidille

LOPETA LIUSKOJEN KÄYTTÖ VÄLITTÖMÄSTI JOS
- saat ärsytysoireita esim. ikeniin
- hampaiden vihlonta lisääntyy merkittävästi. Lievempää vihlontaa voi lieventää vihlomista vähentävillä hammastahnoilla tai hampaiden hoitogeelillä

VAROITUKSET
- pidä pois lasten ulottuvilta
- liuskoja ei saa niellä
- älä koske silmiisi koskettuasi valkaisuliuskoihin

AINESOSAT: PVP, hydroksipropyyli, metyyliselluloosa, glyseriini, aqua, alkoholi, EDTA, steviosidi, natriumkloriitti, DL-mentoli, vetyperoksidi

* HUOM! TUOTE TOIMITETAAN KUVASSA NÄKYVÄ PAHVIPAKKAUS LITTEÄNÄ

 

spotlight_whitening_1

Vanha hinta: 49,90 €

Hinta: 36,90 €

Säästö: 13,00 €

Loading Päivittää
Sale

Beaming White valkaisugeeli 10 ml refill 6/2018 ›

Tehokas ja turvallinen, alkuperäinen yhdysvaltalainen Beaming White -valkaisugeeli 10 ml täyttöruiskussa sinulle, jonka kotivalkaisupaketista (Premium tai solarium kit) vaalennusgeeli on loppunut, mutta pakkauksen sisältö on muuten vielä käyttökelpoisessa kunnossa.
Tuotteen lisätiedot

Täydennysgeeli 10 ml Beaming White -kotivalkaisupakettiin (Premium tai Whiten While You Tan).  Ruiskun sisältö riittää keskimäärin 12 käsittelykertaan.
Tehokasta, turvallista ja raikkaan mintun makuista valkaisugeeliä hampaiden kotivalkaisuun. Tuote on  samaa geeliä, mitä sait alkuperäisen Premium Teeth Whitening Kit -pakkauksen mukana.

 

geeli2

 

ET VOI VALKAISTA HAMPAITASI JOS
- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- sinulla on jotain suun tai hampaiden terveysongelmia (reikiä, rappeumia, paljastuneita hammaskauloja, iensairauksia, kuluneet hampaat jne.)
- käytät oikomakojetta tai rautoja
- sinulle on tehty lähikuukausina jokin operaatio suun tai hampaiden alueelle
- olet allerginen peroksidille *

Huomioi, että valkaisu voi aiheuttaa sivuvaikutuksena lievää pistelyä, kirvelyä tai vihlontaa.
Valkaisu ei estä hampaita värjäytymästä uudelleen - kiinnitä siis huomiota ruoka- ja juomavalioosi sekä elintapoihisi säilyttääksesi valkaisun tehon

Valkaisugeelin valmistusmaa: USA

 Parasta ennen -merkintä 6/2018

beautiful_smile_kuva 

* Geelin vaikuttava aine on natriumperkarbonaatti, josta vapautuu 0,1% vetyperoksidia sen sekoittuessaan sylkeen (EU:n sallima yläraja).

 Tuoteselosteen voit ladata PDF-muodossa tästä:  BW_refill_10ml

WR77

Vanha hinta: 33,90 €

Hinta: 27,90 €

Säästö: 6,00 €

Loading Päivittää
Sale

Smokers hammastahna värjäytymien poistoon 50 ml ›

Tupakointi värjää hampaita. Wisdom Smokers-hammastahna auttaa vaalentamaan tupakoinnin tummentamia hampaita. Tämän lisäksi se estää plakin ja hammaskiven muodostumista ja reikiintymistä. Raikkaan mintun makuinen. Tämän erän PARASTA ENNEN -MERKINTÄ 12/2018
Tuotteen lisätiedot

Erityisesti tupakoitsijoiden hammashygienian hoitoon kehitetty hammastahna.
Smokers-tahna vaalentaa ja ennaltaehkäisee tahroja, joita tupakointi aiheuttaa. Se auttaa vähentämään hammaskiven ja plakin muodostumista ja estää näin reikiintymistä. Raikas mintun makuinen tahna sisältää 1450 ppm fluoria.

Tuote sisältää: vettä, sorbitolia, piihappoa, pentanatriumfosfaattia, natriumbikarbonaattia, kokamidopro-pyylibetaiinia, minttu-aromia, selluloosageeliä, natriumfluoridia, natriumsakkariinia, titaanidioksidi Cl 77891

Sisältää natriumfluoridia 0.32 massa-% (1450 ppm fluoria)

Varoitukset:
-  ei sovellu lapsille
- pidä tuote poissa lasten ulottuvilta
- jos saat fluoria myös muista lähteistä konsultoi hammashoitajaa fluorihammastahnan käytöstä

PARASTA ENNEN -MERKINTÄ 12/2018

WR16

Vanha hinta: 11,90 €

Hinta: 9,90 €

Säästö: 2,00 €

Loading Päivittää
Sale

Fresh Effect Whitening hammastahna 100 ml ›

Riittoista 100 ml tuubi raikkaan voimakkaan mintun makuista valkaisevaa fluorihammastahnaa. Fresh Effect Whitening auttaa säännöllisessä käytössä vähentämään hamapaiden reikiintymistä ja värjäytymistä. Tahna vahvistaa hammaskiillettä.
Tuotteen lisätiedot

Raikkaan mintun makuinen Fresh Effect Whitening -hammatahna auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen vaaleuden samalla kun se ennaltaehkäisee reikiintymistä, vahvistaa hammaskiillettä ja raikastaa hengityksen. Käytä säännöllisesti ja saat puhtaat, raikkaat ja vahvakiilteiset hampaat.

 whitening1

Tuote sisältää: Sorbitoli, vesi, piihappo, natrium layryylisulfaatti, aromi, selluloosageeli, natriumsakkariini, limoneeni, natriumhydroksidi, väriaine CI 77891.
Sisältää 0,298 massa-% natriumfluoridia (tämä vastaa 1350 ppm fluoria).

Varoitukset
Ei sovellu lapsille
Pidä poissa lasten ulottuvilta

Parasta ennen -merkintä 2/2018

HH12

Vanha hinta: 9,90 €

Hinta: 5,90 €

Säästö: 4,00 €

Loading Päivittää
Sale
LoadingPäivittää...

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. lisätietoa evästeistä

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje