Alennustuotteet

Katso Whiter.fi-verkkokaupan poisto- ja alennustuotteet. Saat mielettömän alennuksen laatutuotteista, joiden parasta ennen -päivämäärä on lähestymässä. Huomaathan kuitenkin, että “parasta ennen” ei missään tapauksessa tarkoita samaa kuin “viimeinen käyttöpäivä”. Tuotteiden teho on tallella pitkälle parasta ennen -päiväyksen jälkeenkin. Tee megalöytöjä ja toimi nopeasti ennen kuin nämä todella runsaasti alennetut hampaiden valkaisun poistotuotteet loppuvat varastostamme!

 

GlamWhite hampaiden kiillotus- ja valkaisusetti ›

Myös ALE-erä, jossa geelikynän parasta ennen -päiväys 7/2018 * Hampaiden harjaus on tärkeä osa hammashoitoa, mutta se yksistään ei riitä poistamaan plakkia ja värjäytymiä. Jos haluat kokea todella puhtaan suun tunteen, GlamWhite kiillotus- ja valkaisusetti on kokeilemisen arvoinen. Kiillotussettiin kuuluu 2 ml Forever White -hampaiden geelivalkaisukynä, jolla viimeistelet kauniin hymysi. HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN
Tuotteen lisätiedot

Suorita hymyäsi kaunistava hampaiden kiillotus ja vaalennus kotona - kätevästi juuri silloin kun se sinulle sopii! Glam White -paketin hampaidenhoitovälineiden avulla poistat plakkia, hammaskiveä ja värjäymiä, joihin hampaiden harjaus valkaisevalla tahnalla ei riitä. Täydellisen puhtauden lisäksi hampaiden pintojen kiillotus ja käsittely valkaisugeelillä  tekevät hymystäsi säkenöivän.

Tyylikkäässä kiillotus- ja valkaisupaketissa on kaikki tarvittava kivuttomaan ja tehokkaaseen hampaiden puhdistukseen. Paketti sisältää peroksidittoman  Forever White -geelivalkaisukynän. Tämä on Yhdysvaltain markkinoiden eniten ostettu geelikynä kotivalkaisuun.

 

Glam White -säilytyslaussa on
- hampaiden kiillotuslaite, jossa vaihtopäitä ja erillinen pää ienten hyvinvointia tehostavaan hierontaan
- kaksi purkkia valkaisevaa fluoritahnaa
- suupielten levittäjä (tuki pitää huulet pois tieltä hoidon ja valkaisukynän käytön aikana)
- varrellinen peili
- piikki hammasvälien tehokkaaseen puhdistukseen ja plakin poistoon
- Forever White hampaiden valkaisukynä 2 ml

 kiillotussetti2

MITEN PUHDISTUS- JA KIILLOTUSLAITETTA KÄYTETÄÄN
- Avaa patteriluuku kansi  ja laita laitteeseen 2 kpl  AA-paristoa (paristot eivät kuulu pakettiin). Ruuvaa kansi takaisin paikoilleen - älä kiristä liian paljon.
- Aseta suupielten aukipitäjä (ks. kuvia asetuksesta englanninkielisestä ohjeesta), jos haluat käyttää sitä. Levittäjän käyttö ei ole pakollista, mutta sen ansiosta hampaiden käsittely on helpompaa ja valkaisugeeli ei leviä huuliisi .
- Laita kiillotuspäähän fluoritahnaa tai levitä hammastahna vaihtoehtoisesti suoraan hampaillesi sormella. Paina hiontakuppia kevyesti hampaita vasten ja käynnistä laite.
- Varo painamasta liian voimakkaasti! Laite pysähtyy, jos painat liikaa. 
- Kiillota jokaista hammasta kevyin pyörivin liikkein parin sekunnin ajan per kohta.
- Kun käsittely on valmis, huuhtele suusi.

Irrota irtopää laitteesta aina käytön jälkeen ja pese se vedellä. Älä laita itse laitetta veteen, sillä moottori ei kestä sitä.

HUOMIOITAVAA
- Laitetta saa käyttää enintään kahdesti kuukaudessa  
- Säilytä pois lasten ulottuvilta 
- Vain yli 18-vuotiaille

Lue Forever White -geelikynän käytöstä ja sen kontraindikaatioista >>>

 

WR02

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 34,90 €

Loading Päivittää

Valkaiseva Curaprox Black is White + harja ›

Curaprox Black is White on aktiivihiilihammastahna, joka "imee" itseensä hampaissa olevat värjäytymät. Tehokkaan ja raikkaan limenmakuisen hammastahnan mukana saat laadukkaan Curaprox-hammasharjan.
Tuotteen lisätiedot

Black is White on aivan uudenlainen valkaiseva hammastahna, jonka vaikuttava aine on aktiivihiili. Alhaisen hankausarvon (RDA -50) ansiosta Black is White puhdistaa ja valkaisee vahingoittamatta hammaskiillettä. Tahnan sisältämä hydroksyyliapatiitti auttaa vähentämään hampaiden vihlontaa sekä vahvistaa hammaskiillettä. Fluoripitoisuus on 950 ppm.

Tahna ei vaahtoa, joten se ei ärsytä aftoista kärsiviä. Mustan aktiivihiilihammastahnan mukana saat erikoispehmeän, tyylikkään Curaprox-hammasharjan. Tahnaa voi käyttää myös sähköhammasharjan kanssa.

Käytä normaalin hammastahnan tapaan aamuin illoin.
Ei sovellu alle 12-vuotiaille.

Tuubin koko 90 ml
Valmistettu Sveitsissä

curaprox cura_harja

Vanha hinta: 23,90 €

Hinta: 20,90 €

Säästö: 3,00 €

Loading Päivittää
Sale

Spotlight Whitening valkaisuliuskat ›

POISTOALE! Parasta ennen -päiväys 7/2018 * Suosittu uutuustuote hampaiden kotivalkaisuun! Irlantilaisten hammaslääkäreiden kehittämä hampaiden liuskavalkaisu. Kätevä ja tehokas 2 viikon hoitojakso.
Tuotteen lisätiedot

POISTOALE! Parasta ennen -päiväys 7/2018 * Huom! Parasta ennen -päiväys ei tarkoita, että tuotteen teho loppuisi siihen.

Valkaisuliuskojen käyttö on helppoa ja siistiä: liimaat liuskan kerran päivässä tunniksi sekä ylä- että alahampaiden ulkopintoja vasten, käännät ylimääräisen liuskan alareunan hampaan taakse ja jatkat normaaleja toimiasi. Vältä hampaiden koskettelua ja kielen sekä huulten osumista liuskoihin. Tunnin vaikutusjakson jälkeen peset hampaasi.

Käytä valkaisuliuskoja tunnin verran päivässä kahden viikon ajan - värjäytymät haalistuvat ja hymysi kirkastuu. Liuskat sisältävät tehoaineenaan pienen määrän vetyperoksidia.

KATSO VIDEO VALKAISULIUSKOJEN KÄYTÖSTÄ (englanniksi) - havainnollinen esitys alkaa noin kohdasta 3:00

ET VOI KÄYTTÄÄ HAMPAIDEN VALKAISULIUSKOJA JOS
- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- olet allerginen vetyperoksidille

LOPETA LIUSKOJEN KÄYTTÖ VÄLITTÖMÄSTI JOS
- saat ärsytysoireita esim. ikeniin
- hampaiden vihlonta lisääntyy merkittävästi. Lievempää vihlontaa voi lieventää vihlomista vähentävillä hammastahnoilla tai hampaiden hoitogeelillä

VAROITUKSET
- pidä pois lasten ulottuvilta
- liuskoja ei saa niellä
- älä koske silmiisi koskettuasi valkaisuliuskoihin

AINESOSAT: PVP, hydroksipropyyli, metyyliselluloosa, glyseriini, aqua, alkoholi, EDTA, steviosidi, natriumkloriitti, DL-mentoli, vetyperoksidi

* HUOM! TUOTE TOIMITETAAN KUVASSA NÄKYVÄ PAHVIPAKKAUS LITTEÄNÄ

 

spotlight_whitening_1

Vanha hinta: 49,90 €

Hinta: 24,90 €

Säästö: 25,00 €

Sale

USA:n myydyin hampaiden valkaisukynä 2 ml ›

Myös POISTOALE-ERÄ: Parasta ennen -merkintä 7/2018 * Kätevä ja siisti tapa käsitellä värjäytymiä! Geelikynällä loihdit valkoisen hymyn edullisesti ja kivuttomasti. Yhdysvaltain myydyin valkaisugeelikynä saatavillasi turvallisena peroksidittomana EU-versiona. Tämän kynän pitoisuus on 2 ml.
Tuotteen lisätiedot

POISTOALE-ERÄN parasta ennen -merkintä 7/2018 - Huomaa! Parasta ennen EI tarkoita, että tuotteen teho loppuisi siihen.

Helppokäyttöinen ja edullinen geelikynä auttaa poistamaan värjäytymät mukavasti ja tarkasti! Peroksiditon tehogeeli kulkee mukanasi kevyesti minne tahansa eikä valkaisuun kulu aikaa kuin noin minuutti kerrallaan. Käytä tarvittaessa tai kuuriluonteisesti ylläpitämään muottivalkaisulla saavuttamaasi valkoista hymyä!

Forever White™ on Yhdysvaltain suosituin geelivaalennuskynä ja saat sen nyt täysin EU-yhteensopivana peroksidittomana versiona. Geeli sopii aroillekin hampaille eikä se aiheuta haittaa hampaillesi eikä terveydellesi.

Putkilo sisältää 2 ml tehokasta vaalennusgeeliä.

 

GEELIKYNÄÄN LIITTYVÄT VAROITUKSET
- Säilytä lasten ulottumattomissa
- Silmä- ja ihokontaktia vältettävä
- Älä tarpeettomasti niele geeliä
- Käytä max 4 valkaisukynää vuoden aikana

VALKAISUKYNÄÄ EIVÄT VOI KÄYTTÄÄ
- raskaana olevat tai imettävät naiset
- henkilöt, joiden hampaat tai suu eivät ole täysin kunnossa
- henkilöt, joiden suun / hamapaiden alueelle on lähiakoina tehty jokin operaatio
- alle 18-vuotiaat
- henkilöt, joilla on peroksidiallergia

 
Lataa valkaisevan geelikynän tuoteseloste ja käyttöohje pdf-muodossa tästä > FW_geelikyna_2ml

Geelin valkaiseva aine on natriumperkarbonaatti
Valmistettu Yhdysvalloissa

 

 
WR08 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 15,90 €

Loading Päivittää

Beaming White valkaisugeeli 10 ml refill ›

Myös megahalpa poistoerä 6/18 * Tehokas ja turvallinen, alkuperäinen yhdysvaltalainen Beaming White -valkaisugeeli 10 ml täyttöruiskussa sinulle, jonka kotivalkaisupaketista (Premium tai solarium kit) vaalennusgeeli on loppunut, mutta pakkauksen sisältö on muuten vielä käyttökelpoisessa kunnossa.
Tuotteen lisätiedot

Täydennysgeeli 10 ml Beaming White -kotivalkaisupakettiin (Premium tai Whiten While You Tan).  Ruiskun sisältö riittää keskimäärin 12 käsittelykertaan.
Tehokasta, turvallista ja raikkaan mintun makuista valkaisugeeliä hampaiden kotivalkaisuun. Tuote on  samaa geeliä, mitä sait alkuperäisen Premium Teeth Whitening Kit -pakkauksen mukana.

 

geeli2

 

ET VOI VALKAISTA HAMPAITASI JOS
- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- sinulla on jotain suun tai hampaiden terveysongelmia (reikiä, rappeumia, paljastuneita hammaskauloja, iensairauksia, kuluneet hampaat jne.)
- käytät oikomakojetta tai rautoja
- sinulle on tehty lähikuukausina jokin operaatio suun tai hampaiden alueelle
- olet allerginen peroksidille *

Huomioi, että valkaisu voi aiheuttaa sivuvaikutuksena lievää pistelyä, kirvelyä tai vihlontaa.
Valkaisu ei estä hampaita värjäytymästä uudelleen - kiinnitä siis huomiota ruoka- ja juomavalioosi sekä elintapoihisi säilyttääksesi valkaisun tehon

Valkaisugeelin valmistusmaa: USA

 

beautiful_smile_kuva 

* Geelin vaikuttava aine on natriumperkarbonaatti, josta vapautuu 0,1% vetyperoksidia sen sekoittuessaan sylkeen (EU:n sallima yläraja).

 Tuoteselosteen voit ladata PDF-muodossa tästä:  BW_refill_10ml

WR77

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 12,90 €

Loading Päivittää

Valkaisukynä Forever White™ XL-koko 4 ml ›

Myös megahalpa poistoerä 7/2018 * Siisti ja tehokas tapa hampaiden värjäytymien poistoon, hammaslääkärin tekemän muottivaalennuksen tulosten säilyttämiseen ja hymyn kirkastamiseen! Yhdysvaltain myydyin valkaisukynä Forever White nyt tuplakokoisessa XL-pakkauksessa! Nopeasti reagoiva vaalennusgeeli sopii myös aremmille hampaille.
Tuotteen lisätiedot

HUOM! POISTOERÄ MEGAHALVALLA! 
Parasta ennen -merkintä 7/2018 
Huomaa! Parasta ennen EI tarkoita, että tuotteen teho loppuisi siihen. Tehoaa kuukausia eteenpäinkin.
Lähetetään pakkaus litistettynä

 Saatavilla toki myös normaalihintainen erä, jonka parasta ennen -päiväys on reilusti pidemmällä!

****

Valkaiset hampaasi kätevästi ja siististi missä ja milloin vain! Forever White™ -geelikynä on täysin turvallinen ja nopea tapa saada kauniin valkoiset hampaat. Pensselillä sivelet hellävaraista tehogeeliä tarkasti juuri niihin kohtiin, joihin tarvitset valkaisua.

Jos olet aiemmin käyttänyt hampaiden muottivalkaisua, voit paikkailla tulosta ja pidentää valkaisun kestävyyttä käyttämällä geelikynää. Yksittäiset pienemmät ongelmakohdat on miellyttä käsitellä tarkalla geelikynällä.

XL-kokoinen Forever White -geelikynä sisältää 4 ml tehokasta valkaisevaa geeliä.
Forever White™ on Yhdysvaltain myydyin hampaiden geelivaalennuskynä!

VAROITUKSET
- Ei lasten ulottuville
- Vältä silmä- ja ihokontaktia. Jos tarpeen, pyyhi geeli pois iholtasi ja huuhtele runsaalla vedellä
- Geelin nauttiminen ei ole vaarallista, mutta älä niele sitä tarpeettoman suuria määriä
- Käytä maksimissaan 4 valkaisukynää / vuosi

ÄLÄ KÄYTÄ GEELIKYNÄÄ HAMMASVALKAISUUN JOS
- olet raskaana tai imetät
- hampaasi tai ikenesi eivät ole täysin terveet tai sinulle on lähiaikoina suoritettu jokin operaatio suun alueelle tai hampaisiin
- olet alle 18-vuotias
- olet allerginen peroksidille

 

Lataa valkaisukynän käyttöohje pdf-muodossa tästä >FW_geelikyna_XL

Geelin tehoava aine: natriumperkarbonaatti
Valmistettu Yhdysvalloissa

 

WR06

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 9,90 €

Loading Päivittää

Smokers hammastahna värjäytymien poistoon 50 ml ›

Tämän erän PARASTA ENNEN -MERKINTÄ 11-12/2018 * Tupakointi värjää hampaita. Wisdom Smokers-hammastahna auttaa vaalentamaan tupakoinnin tummentamia hampaita. Tämän lisäksi se estää plakin ja hammaskiven muodostumista ja reikiintymistä. Raikkaan mintun makuinen.
Tuotteen lisätiedot

Erityisesti tupakoitsijoiden hammashygienian hoitoon kehitetty hammastahna.
Smokers-tahna vaalentaa ja ennaltaehkäisee tahroja, joita tupakointi aiheuttaa. Se auttaa vähentämään hammaskiven ja plakin muodostumista ja estää näin reikiintymistä. Raikas mintun makuinen tahna sisältää 1450 ppm fluoria.

Tuote sisältää: vettä, sorbitolia, piihappoa, pentanatriumfosfaattia, natriumbikarbonaattia, kokamidopro-pyylibetaiinia, minttu-aromia, selluloosageeliä, natriumfluoridia, natriumsakkariinia, titaanidioksidi Cl 77891

Sisältää natriumfluoridia 0.32 massa-% (1450 ppm fluoria)

Varoitukset:
-  ei sovellu lapsille
- pidä tuote poissa lasten ulottuvilta
- jos saat fluoria myös muista lähteistä konsultoi hammashoitajaa fluorihammastahnan käytöstä

PARASTA ENNEN -MERKINTÄ 11-12/2018

WR16

Vanha hinta: 11,90 €

Hinta: 9,90 €

Säästö: 2,00 €

Loading Päivittää
Sale
LoadingPäivittää...

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. lisätietoa evästeistä

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje