whiter.fi-kaupan kaikki tuotteet

Tutustu whiter.fi-kaupan hampaiden vaalennustuotteiden laadukkaaseen valikoimaan. Meiltä voit tilata tehokkaat ja turvalliset tuotteet hampaiden kotivalkaisuun sekä hampaiden ja suun hoitoon edullisesti ja kätevästi. Toimitus joko suoraan kotiisi (alle 3cm kokoiset lähetykset) tai lähipostiisi.

Beaming White Premium Set + 10 ml refill ›

Yhdysvaltain suosituin hampaiden kotivalkaisupaketti Beaming White Premium sinulle, joka haluat täydellisen valkoisen hymyn! Peroksiditon ja tehokas valkaisugeeli yhdessä LED-valon ja hoitosprayn kanssa takaavat kauniin lopputuloksen. Pakkauksessa on mukana kaikki, mitä tarvitset saadaksesi valkoiset hampaat. Pakkaus + 10 ml täyttöruisku. HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN
Tuotteen lisätiedot

Tilaa laadukas ja supersuosittu Beaming White Premium -valkaisupakkaus ja 10 ml refill-ruisku valkaisevaa tehogeeliä edulliseen yhteishintaan!

Säästä selvää rahaa tilaamalla samalla jo valmiiksi täyttöruisku, joka riittää noin 12 valkaisukertaan.
 

valkaisupaketti_ISO1


HAMPAIDEN KOTIVALKAISU ON KIELLETTY JOS  

- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- sinulla on mitä tahansa suun tai hampaiden terveysongelmia (reikiä, rappeumia, paljastuneita hammaskauloja, iensairauksia, kuluneet hampaat jne.)
- käytät oikomakojetta tai rautoja
- sinulle on tehty lähikuukausina jokin operaatio suun tai hampaiden alueelle
- olet allerginen peroksidille *

 
geeli2

 *** Valkaisevan geelin teho perustuu natriumperkarbonaattiin. Syljen sekaan joutuessaan tämä aine vapauttaa 0,1% vetyperoksidia. Tämä on nykyisen EU-lainsääsännön sallima enimmäisraja hampaiden kotivalkaisuaineille. 

kaunisparihymyilee_hampaat

 Geelien parasta ennen -päiväys 2/2019

BLOGGAAJA!
Haluatko testata Beaming White Premium -kotivalkaisupakkausta tai muita hampaiden valkaisutuotteitamme?  Ota yhteyttä!

 

 

 

Hinta: 60,90 €

Loading Päivittää

Spotlight Whitening valkaisuliuskat ›

POISTOALE! Parasta ennen -päiväys 7/2018 * Suosittu uutuustuote hampaiden kotivalkaisuun! Irlantilaisten hammaslääkäreiden kehittämä hampaiden liuskavalkaisu. Kätevä ja tehokas 2 viikon hoitojakso.
Tuotteen lisätiedot

POISTOALE! Parasta ennen -päiväys 7/2018 * Huom! Parasta ennen -päiväys ei tarkoita, että tuotteen teho loppuisi siihen.

Valkaisuliuskojen käyttö on helppoa ja siistiä: liimaat liuskan kerran päivässä tunniksi sekä ylä- että alahampaiden ulkopintoja vasten, käännät ylimääräisen liuskan alareunan hampaan taakse ja jatkat normaaleja toimiasi. Vältä hampaiden koskettelua ja kielen sekä huulten osumista liuskoihin. Tunnin vaikutusjakson jälkeen peset hampaasi.

Käytä valkaisuliuskoja tunnin verran päivässä kahden viikon ajan - värjäytymät haalistuvat ja hymysi kirkastuu. Liuskat sisältävät tehoaineenaan pienen määrän vetyperoksidia.

KATSO VIDEO VALKAISULIUSKOJEN KÄYTÖSTÄ (englanniksi) - havainnollinen esitys alkaa noin kohdasta 3:00

ET VOI KÄYTTÄÄ HAMPAIDEN VALKAISULIUSKOJA JOS
- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- olet allerginen vetyperoksidille

LOPETA LIUSKOJEN KÄYTTÖ VÄLITTÖMÄSTI JOS
- saat ärsytysoireita esim. ikeniin
- hampaiden vihlonta lisääntyy merkittävästi. Lievempää vihlontaa voi lieventää vihlomista vähentävillä hammastahnoilla tai hampaiden hoitogeelillä

VAROITUKSET
- pidä pois lasten ulottuvilta
- liuskoja ei saa niellä
- älä koske silmiisi koskettuasi valkaisuliuskoihin

AINESOSAT: PVP, hydroksipropyyli, metyyliselluloosa, glyseriini, aqua, alkoholi, EDTA, steviosidi, natriumkloriitti, DL-mentoli, vetyperoksidi

* HUOM! TUOTE TOIMITETAAN KUVASSA NÄKYVÄ PAHVIPAKKAUS LITTEÄNÄ

 

spotlight_whitening_1

Vanha hinta: 49,90 €

Hinta: 24,90 €

Säästö: 25,00 €

Sale

Valkaisuliuskat hampaiden kotivalkaisuun ›

Vaaleammat hampaat ja kaunis puhdas hymy kotikonstein? Se onnistuu helposti ja edullisesti Advanced Teeth Whitening Strips -valkaisuliuskoilla. Pakkauksessa on liuskat 14 päivän käsittelyä varten. Tuote ei sisällä peroksidia ja se on ph-neutraali.
Tuotteen lisätiedot

Advanced Teeth Whitening Strips  -valkaisuliuskoilla vaalennat hampaasi turvallisesti, edullisesti ja kivuttomasti kotona. Samalla poistat esimerkiksi kahvista, tupakasta, teestä ja punaviinistä aiheutuneita värjäytymiä. Pakkauksessa on liuskat 14 vaalennuskäsittelykertaan.

 

Hampaita valkaisevien liuskojen käyttö lyhyesti
- Pese hampaat ja puhdista hammasvälit
- Laita pienempi liuska alahampaiden ja isompi ylähampaiden pinnalle. Ylimääräiset reunat voit taitella hampaiden taakse pois tieltä.
- Pidä liuskoja hampaissa 30 minuutista 60 minuuttiin. Älä koskaan aseta liuskoja siten, että ne tulevat ikenien päälle.
- Poista liuskat käsittelyn jälkeen ja huuhtele ylimääräinen geeli suustasi. Vältä syömistä ja juomista tunnin ajan.
- Toista käsittely joka päivä niin kauan, kunnes olet saavuttanut toivotut tulokset.
- Pidä vähintään viikon tauko valkaisussa viimeistään 2 viikon yhtäjaksoisen käytön (1 pakkaus) jälkeen.

 

white_valkaisuliuskat

 

Huomioitavaa
- raskaana olevat tai imettävät naiset eivät saa käyttää valkaisuliuskoja
- liuskat eivät sovellu alle 18-vuotiaille
- liuskoja ei voi käyttää hammasrautojen kanssa
- pidä liuskat pois pienten lasten ulottuvilta, säilytä viileässä ja pimeässä
- et voi käyttää liuskoja, jos sinulla on peroksidiallergia *
- vältä tuotteen sisältämän geelin joutumista silmiin (jos näin käy, huuhtele runsaalla kylmällä vedellä)
- jos sinulla on minkäänlaisia suu-, ien- tai hammasongelmia (esimerkiksi haavoja, paljastuneita hammaskauloja, rappeutumia, ientulehdus, hampaissa reikiä) tai sinulle on viime aikoina tehty jonkinlainen hampaiden tai suun alueelle kohdistuva toimenpide, et voi käyttää liuskoja
- liuskoja ei saa niellä
- tuote saattaa aiheuttaa hampaiden vihlontaa sekä ienten, huulten ja suun alueen "pistelyä" etenkin herkimmille henkilöille. Jos saat käytöstä voimakasta ärsytystä ikeniin tai hampaitasi vihloo kovasti, vähennä liuskojen vaikutusaikaa, harvenna valkaisukertoja tai lopeta niiden käyttö kokonaan

 

Vinkki: Vihlontaan voit saada helpotusta hammaskiillettä vahvistavasta valkaisevasta entsyymihammastahnasta.
Valkaistuille tai vihloville hampaille on kehitetty täsmätuote, remineralisointigeeli joka vahvistaa ja sulkee hammaskiillettä sekä tekee hampaat vähemmän araksi kylmälle ja kuumalle.

Huomaathan, että valkaiseminen ei voi estää uusien värjäytymien muodostumista, joten kiinnitä huomiota terveisiin ruokailu- ja juomatottumuksiin sekä vältä tupakkaa ja nuuskaa!

 

Pakkauksessa on
- 14 liuskaa sekä ylä- että alahampaisiin
- hampaiden sävykartta
- suomenkielinen käyttöohje

 

Suosittelemme käyttämään valkaisuliuskojen kanssa ns. huultenlevittäjiä. Huultenlevittäjät auttavat hampaiden pintoja pysymään kuivina, jolloin liuskat pysvät paremmin paikoillaan ja vaikuttavat intensiivisemmin. Huulia ei tarvitse jännittää valkaisun aikana, mikä tekee valkaisusta miellyttävämpää.

 

Tuotteen sisältämät aineet: Sodium Chlorite, Sodium Bicarbonate, Glycerol, Propylene Glycol, Deionized Water, Triethanolamine, Carbomer, Carboxymethyl, Poly vinylpyrrolidone, Menthol
Valmistaja: Onuge Personal Care Co., Ltd (Kiina) * geeli vapauttaa syljen kanssa reagoidessaan 0,1% vetyperoksidia, mikä on yläraja EU:n alueella laillisesti myytäville hampaiden kotivalkaisutuotteille

Turvallisuus: CE

Voit ladata tuotteen tuoteselosteen ja käyttöohjeen pdf-muodossa tästä >>>  AdvancedTeethWhiteningStrips

WR11

Hinta: 28,90 €

Loading Päivittää

Valkaisukynä Happy Whitening XXL-koko 4,5 ml ›

Tyylikäs ja helppokäyttöinen Happy Whitening -geelivalkaisukynä sisältää jopa 4,5 ml tehokasta peroksiditonta hampaita valkaisevaa geeliä. Tämä on yli tuplasti enemmän mitä valkaisukynät yleensä.
Tuotteen lisätiedot

Todella riittoisa 4,5 ml peroksiditonta valkaisugeeliä sisältävä tyylikäs metallinhohtoinen geelikynä kulkee mukanasi minne tahansa. Käsittele hampaitasi siististi ja miellyttävästi raikkalla valkaisugeelillä ja huomaa, miten hampaiden sävy vaalenee ja tummentumat haalistuvat. Käyttö ei vaadi hampaiden pesua ja hammasvälien puhdistamista suurempia erityisjärjestelyjä, mutta huulten/poskien levittimiä käyttämällä maksimoit tehon ja estät huulten ja geelin kontaktin.

jatti_valkaisukyna_2

Voit käyttää geeliä 1-2 kertaa vuorokaudessa enintään 2 viikkoa yhtäjaksoisesti. Tämän jälkeen tulee pitää vähintään viikon tauko. Geelikyniä ei saisi valmistajan ohjeen mukaan käyttää yli neljää kappaletta vuodessa.

Varoitukset
- ainoastaan kotikäyttöön hampaiden valkaisutarkoituksessa
- älä niele geeliä tarpeettomasti
- vältä silmä- ja ihokontaktia
- varmista, että lapset eivät pääse käsiksi tuotteeseen
- älä säilytä kuumassa
- huomaa, että valkaisevan geelin käyttö voi aiheuttaa hampaiden vihlontaa ja ikenien pistelyä sekä kylmän/kuuman arkuuuden lisääntymistä. Vihlontaa voit vähentää ja ennaltaehkäistä käyttämällä hammaskiillettä vahvistavaa ja sulkevaa hoitogeeliä.

Geelikynää ei tule käyttää jos
- olet alle 18-vuotias
- ikenesi tai suusi limakalvot eivät ole täysin terveet ja/tai hampaissasi on reikiä
- imetät/olet raskaana
- sinulla on peroksidiallergia *

nainenpuutarhassa

 

Ainesosat: Sodium Chlorite, Sodium Bicarbonate, Glycerol, Propylene Glycol, Deionized Water, Triethanolamine, Carbomer, Carboxymethyl, Poly vinylpyrrolidone, Menthol
Tuote on CE-sertifioitu
Valmistusmaa: Kiina

* tuote vapauttaa 0,3% karbamidiperoksidia

WR102

Hinta: 27,90 €

Loading Päivittää

Hampaita valkaiseva aktiivihiilijauhe ›

Valkaise ja puhdista hampaasi luonnollisin menetelmin käyttämällä aktiivihiili-hammasjauhetta! Dippaa kostutetun hammasharjan pää kevyesti jauheeseen ja pese hampaat normaalisti. Pesemällä säänöllisesti hampaasi aktiivihiilituotteella voit vaalentaa hampaiden sävyä ja poistaa juoman ja ruokien aiheuttamia värjäytymiä. Jauhe maistuu mintulta, joten se jättää suusi puhtaan tuntuiseksi ja tuoksuiseksi.
Tuotteen lisätiedot

Valkoisemmat hampaat luonnollisesti aktiivihiilijauheella! "Dippaa" kostutetun hammasharjan pää jauheeseen ja pese hampaasi. Aktiivihiilijauhepesu kannattaa tehdä illalla, koska ikenet ja hampaiden epäpuhtaat kohdat voivat värjäytyä tilapäisesti.

Purkissa noin 30 g mustaa orgaanista aktiivihiilijauhetta.

HUOM! Purkki on tiivis, mutta koska kyseessä on hyvin hienojakoinen jauhe, saattaa purkin ulkopuoli, kätesi ja ympäristö "pölyyntyä" ja värjäytyä, kun purkki avataan - huomaa, että tämä tarttuu myös käsiisi. Kyse on luonnontuotteesta, joten kädet saa normaalisti pesemällä puhtaaksi. Suu kannattaa pitää kiinni hampaita harjattaessa, koska roiskeet värjäävät ympäristöä.

 organic coconut activated carbon, all natural bentonite, organic mint extract, oreganic orange peel extract

 

 aktiivihiilijauhe2

Ei alle 18-vuotiaille.
Ei saa käyttää, jos ikenet ja hampaat eivät ole täysin terveet.

Hinta: 26,90 €

Loading Päivittää

Hampaiden valkaisujauhe Beautiful Smile 40 g ›

Riittoisa ja tehokas valkaisujauhe viikottaiseen hammashoitoon. Pese hampaasi kerran viikossa mintun makuisella valkaisevalla jauheella ja ylläpidä valkoista hymyäsi!
Tuotteen lisätiedot

Hellävarainen ja tehokas Beautiful Smile -valkaisujauhe poistaa tummentumia hampaiden pinnoilta ja vaalentaa sävyä kauttaaltaan. Käytetään kerran viikossa. Parhaan tuloksen saat käyttämällä sähköhammasharjaa.

Käyttö:
Kostuta hammasharjan pää ja "dippaa" se kevyesti jauheeseen
Harjaa hampaitasi etupinnoilta 2-4 minuuttia
Huuhtele suu

valkhampaatomenakädessä

Varoitukset:
Tuote ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
Älä käytä valkaisujauhetta jos olet raskaana tai imetät.
Tuotetta ei saa joutua silmiin.
Älä niele jauhetta tarpeettoman suuria määriä.
Säilytä poissa lasten ulottuvilta.
Säilytä viileässä ja poissa auringonvalosta.

Sisältää: natriumlauryylisulfaattia, natriumkloridia, vihreää teetä, mentholia, sakariinia, pentanatriumtrifosfaattia, kalsiumkarbonaattia, xylitola, piparminttumakuainetta
EU-sertifioitu
Pakkauksen koko 40 g

WR18

Hinta: 23,90 €

Loading Päivittää

Valkaiseva Curaprox Black is White + harja ›

Curaprox Black is White on aktiivihiilihammastahna, joka "imee" itseensä hampaissa olevat värjäytymät. Tehokkaan ja raikkaan limenmakuisen hammastahnan mukana saat laadukkaan Curaprox-hammasharjan.
Tuotteen lisätiedot

Black is White on aivan uudenlainen valkaiseva hammastahna, jonka vaikuttava aine on aktiivihiili. Alhaisen hankausarvon (RDA -50) ansiosta Black is White puhdistaa ja valkaisee vahingoittamatta hammaskiillettä. Tahnan sisältämä hydroksyyliapatiitti auttaa vähentämään hampaiden vihlontaa sekä vahvistaa hammaskiillettä. Fluoripitoisuus on 950 ppm.

Tahna ei vaahtoa, joten se ei ärsytä aftoista kärsiviä. Mustan aktiivihiilihammastahnan mukana saat erikoispehmeän, tyylikkään Curaprox-hammasharjan. Tahnaa voi käyttää myös sähköhammasharjan kanssa.

Käytä normaalin hammastahnan tapaan aamuin illoin.
Ei sovellu alle 12-vuotiaille.

Tuubin koko 90 ml
Valmistettu Sveitsissä

curaprox cura_harja

Vanha hinta: 23,90 €

Hinta: 20,90 €

Säästö: 3,00 €

Loading Päivittää
Sale

Valkaiseva puhdistusvaahto Beautiful Smile 50 ml ›

Valkoiset hampaat ja raikas, puhdas suu yhdellä harjauksella. Beautiful Smile on kätevä ja siisti tapa ylläpitää hampaittesi vaaleutta.
Tuotteen lisätiedot

Peroksidivapaa vaahto on kätevä tapa hoitaa päivittäistä hammas- ja suuhygieniaa: pese normaalin hammastahnan asemesta hampaasi raikkaan mintun makuisella vaahdolla ja saat puhtaan tunteen lisäksi vaaleamman hymyn. Vaahto sopii erinomaisesti myös ylläpitämään muottivalkaisulla aikaansaatua tulosta.

Vaahto on hammakiilleystävällistä eikä se altista hampaitasi vihlonnalle.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa
Älä niele vaahtoa tarpeettomasti
Käytä normaalin hammastahnan sijaan 1-2 kertaa päivässä
Älä laita vaahtoa silmiin
Jos saat tuotteesta ienärsytystä, lopeta sen käyttö välittömästi

Säilytettävä viileässä, auringolta suojassa

 

tummanainenhymyileevalkhampaat

 

50 ml pullo
Sisältää: natriumperboraattia, propyleeniglykolia, glyserolia, polysorbaatti 20
CE-sertifioitu

WR15

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Hampaiden valkaisukynä Happy Whitening 2 ml ›

Nopeaa ja vaivatonta hampaiden vaalennusta ja värjäytymien poistoa! Happy Whitening on periksiditon 2 ml geelikynä, jolla käsittelet hampaasi siististi.
Tuotteen lisätiedot

Vaivatonta ja turvallista hampaiden valkaisua - joko yksittäisiin värjäytyneisiin kohtiin tai kauttaaltaan hymyä vaalentamaan. Happy Whitening valkaisukynässä on 2 ml peroksiditonta raikasta geeliä.

Happy Whitening -geelikynää voit käyttää kahdesti päivässä maksimissaan kaksi viikkoa yhtäjakoisesti. Geelikynien käyttö suositellaan rajoitettavan neljään vuodessa ja säännöllisen käytön jälkeen tulisi aina pitää vähintään viikon-parin pituinen tauko.

Geelikynän käyttöön liittyvät varoitukset
- tarkoitettu ainoastaan kotikäyttöön ja vain hampaiden valkaisuun
- vältä suuren geelimäärän nielemistä
- estä geelin joutuminen silmiin
- pidä poissa lasten ulottuvilta, älä säilytä kuumassa paikassa
- geelin käyttö voi aiheuttaa hampaiden vihlontaa ja ikenien pistelyä

Et voi käyttää valkaisevaa geelikynää jos
- olet alle 18-vuotias
- ikenesi tai suusi limakalvot eivät ole täysin kunnossa tai hampaissasi on reikiä
- imetät tai olet raskaana
- olet allerginen peroksidille *

 parihymyileetosivalkhampat

Ainesosat: Sodium Chlorite, Sodium Bicarbonate, Glycerol, Propylene Glycol, Deionized Water, Triethanolamine, Carbomer, Carboxymethyl, Poly vinylpyrrolidone, Menthol
Tuote on CE-sertifioitu
Valmistusmaa: Kiina

* tuote vapauttaa 0,3% karbamidiperoksidia reagoidessaan syljen kanssa.

WR101

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Hampaita valkaiseva geelikynä Beautiful Smile 2ml ›

Beautiful Smile - geelikynällä hymyn raikastaminen on vaivatonta ja nopeaa. Käytä kynää 1-2 kertaa päivässä maksimissaan 2 viikon ajan.
Tuotteen lisätiedot

Valkaisevaa geeliä sisältävällä sivellinpäisellä kynällä valkaiset hampaasi kätevästi ja nopeasti! Kevyt kynä kulkee mukanasi matkoilla minne tahansa.
Geeli täyttää CE-vaatimukset eikä se näin ollen vahingoita hammaskiillettäsi.

NÄIN HELPPOA ON GEELIKYNÄN KÄYTTÖ:
pese hampaat
käännä kynän alaosaa saadaksesi geeliä esille
sivele ohuelti geeliä hampaiden etupinnoille
- muista pitää huulesi jännittyineinä, jotta ne eivät koske geeliin!
anna geelin vaikuttaa noin 10 minuuttia
huuhtele suusta ylimääräinen geeli vedellä ja ole syömättä ja juomatta seuraavat 30 minuuttia

toista käsittely kahdesti päivässä korkeintaan viiden päivän ajan
säilyttääksesi saavutetun tuloksen käytä jatkossa 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa (valkaisevaa geeliä ei tule käyttää kuitenkaan jatkuvasti, 14 päivän käytön jälkeen on pidettävä tauko)

 

ET VOI VALITETTAVASTI KÄYTTÄÄ GEELIKYNÄÄ JOS

olet alle 18v
olet raskaana/imetät
sinulla on hammas- tai ienvaivoja

kyna

Geelin tehoaine on karbamidiperoksidi (max. 0,3%)
Peroksiditon geeli sisältää glyserolia ja propyleeniglykolia, karbomeeri, makuaineena piparminttuöljyä, trietanoliamiinia,

Kynässä on 2 ml geeliä.

 

WR13

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

Hampaita vaalentava geelikynä Bright Smile 2 ml ›

Valkaise hampaasi kätevästi Bright Smile -geelikynällä! Saat valkoisemman hymyn jo parin minuutin päivittäisellä käsittelyllä. Kynällä käsittelet siististi sekä yksittäisiä pinnallisia värjäytymiä että vaalennat hymyäsi kauttaaltaan. Soveltuu erinomaisesti muottivalkaisulla saavutetun tuloksen jatkohoidoksi. Tuote on peroksiditon ja siinä on raikkaan makuinen.
Tuotteen lisätiedot

Haluatko valkoisen hymyn nopeasti ja kätevästi? Geelikynällä valkaiset hampaasi siististi milloin vain! Geelikynän käyttäminen on todella helppoa: pese hampaasi ja huuhtele suu, levitä geeliä putkilon päässä olevalla siveltimellä hampaiden etupintoihin tai käytä ainoastaan paikallisiin värjäytymiin. Valkaisugeeli voi poistaa ja vaalentaa teen, kahvin, colajuomien, viinin sekä tupakan aiheuttamia värjäytymiä. Geelikynällä on myös mahdollista ylläpitää muottivalkaisulla saavutettua valkaisutulosta. Geelin tehoaine on karbamidiperoksidi (0,3%)*. Geeli maistuu raikkaalta piparmintulta. Kynässä on 2 ml valkaisugeeliä.

 Valkaisukynän käyttöä suositellaan maksimissaan 1 tai 2 kertaa / vrk ja enintään kahden viikon ajan yhtäjaksoisesti. Pidä jakson jälkeen ainakin viikon tauko valkaisukynän käytössä. Käytä korkeintaan neljä geelikynää vuodessa.

bright_smile_geelikynä

Geelikynään liittyvät varoitukset
- tarkoitettu ainoastaan kotona tapahtuvaan hampaiden valkaisuun
- vältä geelin nielemistä
- geelin joutumista silmiin on vältettävä
- tuote pidettävä pois lasten ulottuvilta

Et voi käyttää valkaisukynää mikäli
- olet nuorempi kuin 18 vuotta
- ikenesi tai suusi limakalvot eivät ole täysin kunnossa tai hampaissasi on reikiä
- imetät tai olet raskaana
- olet allerginen peroksidille *

HUOMAA! Tilapäinen hampaiden vihlonta on normaalia. Erityisesti jos hampaasi reagoivat helposti kylmään tai kuumaan, voit kokea pistelyä tai vihlontaa. Jos ärsytys tai arastus tuntuu jatkuvan tai koet sen epämiellyttävänä, harvenna valkaisukertojen määrää, lyhennä käsittelyaikaa tai lopeta valkaisukynän käyttö.

Suosittelemme hammaskiillettä vahvistavan hammastahnan tai remineralisointigeelin käyttöä.

Tuotteen ainesosta: glyseriini, karbamidiperoksidi (0, 3%)*, karbomeeri, piparminttuöljy, trietanoliamiini
CE-sertifioitu
* Vaikuttava aine (0,3% karbamidiperoksidia) on EU-lainsäädännön mukainen enimmäisraja EU-alueella myytäville hampaiden kotivalkaisuaineille.

 WR12

Hinta: 13,90 €

Loading Päivittää

LED-valo hammasvalkaisuun * Beaming White set ›

Beaming White Home Kitistä tuttu LED-valo, jota käytetään tehostamaan ja nopeuttamaan valkaisugeelin vaikutusta. Kevyt ja näppäräkäyttöinen laite pysyy paikoillaan huulien ja hampaiden välissä.
Tuotteen lisätiedot

LED-valoa voidaan käytttää hampaiden kotivalkaisussa valkaisevan geelin tehoa boostaamaan. Laite sisältää paristot. Valo asetetaan valkaisumuottien ja huulten väliin, jolloin kätesi jäävät vapaiksi valkaisun ajaksi. Noudata oman valkaisupakkauksesi käyttöohjeita valkaisussa!

 Tuote odottaa kansainvälistä patenttia.

valo1

WR23

Hinta: 13,90 €

Loading Päivittää

Micro Power paristokäyttöinen hammasharja ›

AAA-paristolla toimiva kätevä ja tehokkaasti puhdistava hammasharja keskikovilla (medium) harjaksilla. Jos olet tuloksetta etsinyt sähköhammasharjaa, jossa on nomaalin hammasharjan kaltainen pää, tässä on.
Tuotteen lisätiedot

Tässä paristokäyttöisessä hammasharjassa on 20000 kertaa sekunnissa värähtelevät harjakset, joten harjaus poistaa tehokkaasti plakkia ja tummentumia. Jos haluat hammasharjan, jossa yhdistyy perinteisen harjan harjapää ja sähköhammasharjan tehokkuus, Micro Power on sinua varten. Harjakset ovat keskikovat. Harja toimii AAA-paristolla ja se on vaihdettavissa. Harjainosaa ei voi uusia.

 

Käyttö
Huuhtele harja ja lisää hammastahna
Paina on/off-nappulaa
Harjaa vähintään kaksi minuuttia kuten tavallisella harjalla
Sammuta painamalla on/off

Huomioitavaa
Harjaa ei saa upottaa kokonaan veteen
Ei sovellu alle 3-vuotiaille

punainen

Harjan väri on satunnaisesti pinkki-puna-valkoinen (kuva), violetti-valkoinen (kuva), vihreä-valkoinen tai sini-valkoinen. Voit esittää väritoiveen, mutta emme voi taata sen toteutumista.  

HH19

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Smokers hammastahna värjäytymien poistoon 50 ml ›

Tämän erän PARASTA ENNEN -MERKINTÄ 11-12/2018 * Tupakointi värjää hampaita. Wisdom Smokers-hammastahna auttaa vaalentamaan tupakoinnin tummentamia hampaita. Tämän lisäksi se estää plakin ja hammaskiven muodostumista ja reikiintymistä. Raikkaan mintun makuinen.
Tuotteen lisätiedot

Erityisesti tupakoitsijoiden hammashygienian hoitoon kehitetty hammastahna.
Smokers-tahna vaalentaa ja ennaltaehkäisee tahroja, joita tupakointi aiheuttaa. Se auttaa vähentämään hammaskiven ja plakin muodostumista ja estää näin reikiintymistä. Raikas mintun makuinen tahna sisältää 1450 ppm fluoria.

Tuote sisältää: vettä, sorbitolia, piihappoa, pentanatriumfosfaattia, natriumbikarbonaattia, kokamidopro-pyylibetaiinia, minttu-aromia, selluloosageeliä, natriumfluoridia, natriumsakkariinia, titaanidioksidi Cl 77891

Sisältää natriumfluoridia 0.32 massa-% (1450 ppm fluoria)

Varoitukset:
-  ei sovellu lapsille
- pidä tuote poissa lasten ulottuvilta
- jos saat fluoria myös muista lähteistä konsultoi hammashoitajaa fluorihammastahnan käytöstä

PARASTA ENNEN -MERKINTÄ 11-12/2018

WR16

Vanha hinta: 11,90 €

Hinta: 9,90 €

Säästö: 2,00 €

Loading Päivittää
Sale

Fresh Effect Whitening hammastahna 100 ml ›

Riittoista 100 ml tuubi raikkaan voimakkaan mintun makuista valkaisevaa fluorihammastahnaa. Fresh Effect Whitening auttaa säännöllisessä käytössä vähentämään hamapaiden reikiintymistä ja värjäytymistä. Tahna vahvistaa hammaskiillettä.
Tuotteen lisätiedot

Raikkaan mintun makuinen Fresh Effect Whitening -hammatahna auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen vaaleuden samalla kun se ennaltaehkäisee reikiintymistä, vahvistaa hammaskiillettä ja raikastaa hengityksen. Käytä säännöllisesti ja saat puhtaat, raikkaat ja vahvakiilteiset hampaat.

 whitening1

Tuote sisältää: Sorbitoli, vesi, piihappo, natrium layryylisulfaatti, aromi, selluloosageeli, natriumsakkariini, limoneeni, natriumhydroksidi, väriaine CI 77891.
Sisältää 0,298 massa-% natriumfluoridia (tämä vastaa 1350 ppm fluoria).

Varoitukset
Ei sovellu lapsille
Pidä poissa lasten ulottuvilta

Parasta ennen -merkintä 10/19

HH12

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Beaming White boil-n-bite -lisämuotit 2 kpl ›

Ovatko omat kotivalkaisupakettisi muotit aikansa eläneet? Tai haluaako kaverisikin kokeilla muottivalkaisua? Voit ostaa laadukkaita Beaming White -pakkauksesta tuttuja lämpömuotoiltavia muotteja myös erikseen.
Tuotteen lisätiedot

Beaming White Premium -pakkauksesta tutut helposti lämpömuotoiltavat kotivalkaisussa käytettävät muotit sinulle, jonka valkaisumuotit ovat kuluneet, mutta geeliä olisi vielä jäljellä. Voit myös tutustuttaa ystäväsi hampaiden kotivalkaisun maailmaan ja tehdä valkaisun hänen kanssaan yhdessä - osta kaverillesi omat muotit ja valkaiskaa hampaanne yhdessä!

Noudata oman kotivalkaisupakkauksesi käyttöohjeita suorittaessasi muottivalkaisua.

Hinta sisältää 2 kpl yhdysvaltalaisvalmisteista boil-n-bite -muottia (ei pahvipakkauksia)

muotit

Valmistusmaa: USA

WR22

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

UV Pro Whitening valkaiseva tahna 75 ml ›

Jopa kaksi sävyä vaaleammat hampaat kahden viikon käytön jälkeen! Hampaita hoitava ja hengityksen raikastava hammastahna sinulle, joka haluat valkoisemmat hampaat.
Tuotteen lisätiedot

Wisdom UV Pro Whitening -hammastahna ei vahingoita hammaskiillettäsi tai altista niitä vihlonnalle. Säännöllisellä käytöllä poistat ja ennaltaehkäiset värjäytymiä ja voit saada jopa kaksi sävyä vaaleammat hampaat parin viikon käytöllä. Hengityksen raikastava tahna estää hampaiden reikiintymistä ja plakin kerääntymistä hammaspinnoille.

75 ml tuubi.

Tuote sisältää: sorbitolia, vettä, piihappoa, pentanatriumfosfaattia, natriumlayryylisulfaattia, natrium-monofluorifosfaattia, mintun makuista aromia, polyvinyylipyrrolidonia, selluloosageeliä, triklosaania, natriumsakkariinia, mica-puhdistuspartikkeleita, silikapartikkeleita, CI 77891 -, Cl 74160 - ja Cl 42051 -väriaineita.

Sisältää: 1,1 massaprosenttia natriummonofluorifosfaattia, mikä vastaa 1450 ppm fluoria.

pakkausjaputkilo

Varoitukset:
Tuote ei sovellu lapsille.
Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Jos saat fluoria myös muista lähteistä, kysy hammashoitajan mielipidettä fluoritahnan käytöstä.
Sisältää antibakteerista triklosaania (valkaisuominaisuudet).

WR44

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Vihlontaa vähentävä hoitogeeli 2 ml ›

Hampaiden valkaisu saattaa lisätä hampaiden vihlontaa tai tehdä kylmän ja kuuman nauttimisesta epämiellyttävää. Hoitogeeli vahvistaa kiillettä ja vähentää tätä kautta vihlontaa.
Tuotteen lisätiedot

Toisilla on luonnostaan aremmat hampaat kuin toisilla. Herkkyys kestää kylmää tai kuumaa saattaa heiketä myös hampaiden valkaisun seurauksena. Voit vähentää vihlontaa käyttämällä hoitogeeliä sekä ennen että jälkeen valkaisun ja aina tarvittaessa. Geelin ainesosat vahvistavat hammaskiillettä. Mentholin makuinen hoitogeeli on siistissä kynämuodossa, joten sen levittäminen on näppärää milloin ja missä tahansa.

- geeliä sivellään ohuelti hampaiden etupinnoille
- pidä huulia jännittyneinä noin minuutin ajan, jotta huulet eivät koske geeliin (voit käyttää myös poskien levittimiä)
- vältä syömistä ja juomista seuraavan 20 minuutin ajan

Tuote ei sovellu lapsille eikä alle 18-vuotiaille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Älä käytä jos olet raskaana tai imetät tai suusi ja ikenesi eivät ole täysin terveet.
 

Turvallisuus: CE
Valmistusmaa: Kiina

 

WR43

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Hampaidenhoitosetti ›

Hampaidenhoitosetissä on teräksisellä joustavalla kärjellä varustettu hammaspiikki, hammasraaputin sekä hammaspeili. Poista hammaskivi, värjäymät sekä plakki tehokkaasti mutta hellävaraisesti!
Tuotteen lisätiedot

Pakkaus sisältää muovisen suupeilin sekä kaksi teräksistä instrumenttia hampaiden hoitoon: hammaspinnan kaapimen avulla poistat plakkia, hammaskiveä sekä pinnallisia värjäytymiä, hammaspiikillä puhdistat hampaiden väleistä mm. ruokien jäämät sekä plakin ja hammaskiven. Raaputtimen kärki on kestävää ja joustavaa terästä, joka ei vahingoita hammaskiillettä.

Käyttöohje:
- Hammaskaavin (Dental scaler): Vedä kevyesti käyristettyä kaavinosaa hampaan pintaa pitkin ikenestä poispäin hammasreunaa kohden. Poista hammaskivi kunnes hampaan pinta on puhdas. Toista puhdistus jokaiseen hampaaseen.
- Hammaspiikki (Interdental pick): Vedä varovasti raaputinkärkeä hampaiden välissä ienrajasta poispäin. Poista hammaskivi ja ruoan jäämät hampaiden välistä.

Varoitukset
- Käytä varoen teräväkärkisiä hammasvälineitä
- Vain aikuisten käyttöön – pidä poissa lasten ulottuvilta
- Jos ikenistäsi vuotaa verta käytön jatkuessa, konsultoi hammashoitajaa tai hammaslääkäriä
- Älä nielaise hampaista irronnutta materiaa: hammasplakin jotkut osat voivat aiheuttaa verihyytymiä ja siten lisätä sydänsairauden riskiä joillakin ihmisillä
- Huuhtele suusi säännöllisesti, kun käytät hammasraaputinta

Tämä tuote toimitetaan sinulle kirjeenä.

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Easy Brush hammasvälien puhdistusharjat (16 kpl) ›

DenTek kartionmuotoisilla laajenevilla hammasväliharjoilla puhdistat plakin ja ruuanjäämät tehokkaasti ahtaista ja suuremmista hammasväleistä. Pakkauksessa 16 laadukasta suojatulpallista harjaa.
Tuotteen lisätiedot

Puhdista hammasvälit ja hammasrautojen välit DenTekin Easy Brush -harjoilla! Harjasosan metalliosa on pinnoitettu, joten et voi vahingoittaa hammaskiillettä hammasvälejä puhdistaessasi. Hammasväliharjoissa on joustava jämäkkä varsi, josta saa hyvän otteen. Harjasosa on kartionmuotoinen ja se laajenee yhdestä viiteen millimetriin - poistat siis ruuanjäämät ja plakin tehokkaasti niin hyvin ahtaista kuin väljistäkin hammasväleistä. Pakkauksessa on 16 laadukasta suojakorkillista harjaa.

Miten käytät DenTek Easy Brush -harjoja
Liikuta harjaa edestakaisin hellävaraisesti hammasväleissä. Varo liikaa voimankäyttöä.

Ei sovellu alle 6-vuotiaille.
dentek

Tämä tuote toimitetaan sinulle kirjeenä, jos et tilaa samalla muuta

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Quantum Clean & Whitening -hammasharja ›

Spiraalimaiset harjakset sekä kumiharjat, miellyttävä muotoilu sekä kielenpuhdistin tekevät Quantum Clean & Whitening -hammasharjasta täydellisen puhtaan ja raikkaan suun sekä valkoisen hymyn tekijän.
Tuotteen lisätiedot

Tehokkaasti puhdistava ja hampaiden värjäytymiä poistava puolikova hammasharja, jossa on miellyttävä muotoilu. Puhdista ikenet, hampaiden välit ja hammaspinnat tehokkaasti! Spiraalimaisten harjasten lisäksi harjassa on kumisia harjaksia, jotka auttavat sinua saamaan ja ylläpitämään valkoisen hymyn. Harjan toisella puolella on kielenpuhdistin, jonka ansiosta saat raikkaan hengityksen.

Wisdom Quantum Whitening -harja on erinomainen monipuolinen hampaiden ja koko suun hygieniatyökalu.

kaikkivarit

Harjoja on seuraavissa väreissä: pinkki-valkoinen, vaaleansini-valkoinen, vaaleanvihreä-valkoinen, violetti-valkoinen.

 

HH09

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Valkaisugeelin vaikutusta tehostava LED-valo ›

Tehosta hammasvalkaisun tehoa LED-lampulla. Kevyt ja helppokäyttöinen LED-valo nopeuttaa ja tehostaa geelin vaikutusta.
Tuotteen lisätiedot

LED-valon käyttö nopeuttaa ja tehostaa valkaisugeelin vaikutusta. Tehokas, helppokäyttöinen ja kevyt LED-valo asetetaan valkaisumuottien päälle huulten sisäpuolelle. Voidaan käyttää jokaisella valkaisukerralla.

Varoitukset:
- ei lasten ulottuville tai käyttöön
- vältä katsomasta tai osoittamasta muita lampulla

vainLED paalla

 

CE-hyväksytty
Sisältää kaksi CR2450 3V -litiumparistoa.

Toimitetaan ilman pahvipakkauksia.

WR17

 

.

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Pitkävartinen hammaslankain tikulla * 25 vaihtopäätä ›

Easy Flosser -hammaslankaimesta saa pitkän varren ansiosta tukevan otteen ja sillä ulotut hyvin myös taaimmaisiin hampaisiin. Easy Flosser -tuote on suunniteltu erityisesti ihmisille, joilla on hankaluuksia puhdistaa hammasvälejään; langan käyttö voi tuntua hankalalta tai esimerkiksi raskauspahoinvointi aiheuttaa helposti oksennusrefleksin.
Tuotteen lisätiedot

Onko hammasvälien puhdistaminen langalla hankalaa? Saatko helposti oksennusrefleksin puhdistaessasi hampaitasi? Pitkällä varrella varustettu hammaslankain on varustettu 25 vaihtopäällä, joissa on myös hammastikku.

sininen vihrea

Easy Floss -hammaslankaimen käyttö

Liu'uta lankainosaa hammaspintaa pitkin ylös – alas puhdistaen sekä hammasvälit sekä ienrajat.
Hammastikku viedään hammasväliin ientä vasten. Työnnä tikkua varovasti sisään ja ulos, jolloin ruoantähteet ja plakki poistuvat raoista.
Huuhtele lankainosa tarvittaessa. Vaihda hammaslankaimen pää päivittäin.

Lankaimen varren väri on satunnaisesti joko läpikuultava vihreä, oranssi tai sininen. Voit esittää väritoiveen, mutta emme valitettavasti voi taata sen toteutumista.

HH18

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Matkahammasharja kotelossa Wisdom ›

Kätevä matkahammasharja kulkee omassa suojakotelossa. Medium-kovuustason harjakset ja normaalinkokoiset harjapää, joka sopii aikuiselle.
Tuotteen lisätiedot

Kätevä hammasharja kulkee matkoilla mukana omassa suojakotelossaan. Harjan koko pakattuna on 11 x 2,5 x 0,9 cm. Harjaspää on normaalia aikuiselle sopivaa kokoa ja harjasten kovuustaso on medium. Harja puretaan osiin ja harjain kääntyy varsiosan sisään. Varressa on rei'itystä ilmanvaihdon varmistamiseksi.

 kaikkivarit

HH20

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Huulten levittäjä helpottaa hampaiden valkaisua ›

Suun aukipitäjä tai ns. poskien levittäjä antaa sinulle "lisätilaa" työskennellä, kun valkaiset hampaitasi. Se estää huulia sotkemasta valkaisugeeliä tai -liuskoja.
Tuotteen lisätiedot

Huulten levittäjä / suun aukipitäjä helpottaa työskentelyäsi, kun valkaiset hampaitasi. Hampaiden pinnat pysyvät helpommin kuivina eikä geeli tai liuska pääse ottamaan kiinni huuliisi. Saat yksinkertaisesti enemmän työskentelytilaa ja valkaisu sujuu siistimmin ja helpommin.

Levittäjistä on saatavilla vaaleansinisestä läpikuultavasta kovasta muovista valmistettu versio, joka on reunoiltaan hieman massiivisempi ja tukevampi kuin kirkas malli.
Merkittävää eroa levittäjissä ei ole.

levitsin

WR20

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Nauhahammaslankain ahtaille väleille * 30 kpl ›

Easy Slide -nauhahammaslankain on kehitetty ahtaille hammasväleille. Herkkä ikenille, poistaa tehokkaasti plakkia ja likaa hampaiden väleistä. Pakkauksessa 30 kpl hammastikuilla varustettua hammaslankainta.
Tuotteen lisätiedot

Clean Between Easy Slide Flossers -lankain poistaa tehokkaasti likaa ja plakkia ahtaistakin hammasväleistä ollen silti hellä ikenille. Lanka on rispaantumatonta ja se liukuu silkkisesti hammasväleihin. Nauhahammaslankain on helppo ja miellyttävä käyttää. Pakkauksessa on 30 kpl hammastikun sisältävää nauhahammaslankainta.

jee

HH17

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Raaputin hammasvärjäytymien poistoon ›

Kätevä hammaskiilteelle hellävarainen raaputin hammasten pinnallisten värjäytymien poistoon.
Tuotteen lisätiedot

Kahvi, tee, punaviini, colajuomat ja tupakka sekä monet muut elintarvikkeet ja juomat saattavat tehdä hampaisiin ikäviä värjäymiä. Wisdom-raaputtimella vaalennat ja poistat näitä tilapäisiä värjäytymiä hellävaraisesti.

Huomaa hammasraaputtimesta
- Pyyhinpää on suunniteltu hammasystävälliseksi, mutta valmistaja suosittaa silti rajoittamaan raaputtimen käyttöön 1-2 kertaan viikossa
- Ei suositella alle 10-vuotiaille lapsille
- Käytä voimaa maltillisesti, varo herkkiä hammaskauloja
- Käythän säännöllisesti hammashygienistin vastaanotolla puhdistuttamassa hampaasi!

Värjäytymäraaputtimen käyttö
- Pese hampaat ja huuhdo suusi tavalliseen tapaan
- Hiero värjäytmäkohtia hellävaraisesti pyyhkimellä. Vaihda välillä liikkeen suuntaa.
- Huuhdo suusi ja uusi käsittely, jos tunnet sen tarpeelliseksi

 

varjaymaraaputin

WR99

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Kielen puhdistaja raikastaa hengityksen ›

Vaivaako sinua pahanhajuinen hengitys? Kielikaavin voi auttaa. Kaavin on valmistettu pehmeästä kumimaisesta aineesta, joten se ei vahingoista kieltä ja sitä on mukava käyttää. Kaapimen pinnassa on nystyröitä, jotka tehostavat kaavinnan tehoa. Kaapimessa on antibakteerisena aineena sinkkisitraatti.
Tuotteen lisätiedot

Monella meistä on ns. karvainen kieli, eli kielen pintaan on kertynyt runsas bakteeripeite. Katteinen kieli aiheuttaa pahanhajuista hengitystä (halitosis). Kielen puhdistus on aiheellista myös siinä tapauksessa, että syljen eritys on vähäistä. Kuivassa suussa bakteerit lisääntyvät.

Hyvään suuhygieniaan kuuluu kielen kaavinnan lisäksi luonnollisestikin säännöllinen hampaiden harjaus, suuveden, hammaslangan tai -lankaimen sekä hammasvälien puhdistustikkujen käyttö. Raikas, puhdas suu tuoksuu ja tuntuu miellyttävältä!

Tuote sisältää sinkkisitraattia (antibakteerinen aine) ja raikastavaa minttuöljyä.
Tuote ei sovellu alle 10-vuotiaille.

Pakkaus sisältää yhden (1 kpl) kielikaapimen.

Käyttöohje
- Huuhtele kielikaavin lämpimällä vedellä
- Työnnä kieli ulos
- Vie kielikaavin mahdollisimman taakse kielen takaosaan
- Vedä kielikaavinta kielenpintaa pitkin
- Huuhtele kielikaavin lämpimällä vedellä ja toista kielenpuhdistus uudelleen, jos on tarvetta
- Harjaa hampaat normaalistiTämä tuote toimitetaan sinulle kirjeenä

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Hellävarainen Fresh Effect -hammasharja ›

Puhdas ja raikas suu hellävaraisesti Wisdon Fresh Effect Sensitive -hammasharjalla, jossa on kaksi kumiharjasta sekä antibakreerinen kielenpuhdistaja.
Tuotteen lisätiedot

Pehmeäharjaksinen laadukas Wisdom Fresh Effect Sensitive -hammasharja tekee suustasi puhtaan ja raikkaan! Harjasten joukossa on kaksi kumiharjasta, joiden ansiosta plakki irtoaa hampaiden pinnoilta tehokkaasti. Hammasharjassa on myös miellyttävältä mintulta maistuva antibakteerinen kielenpuhdistaja.

Eri värivaihtoehtoja - lähetämme satunnaisen värin.

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Hammasrautojen ja -välien puhdistusharja ›

Hammasväliharjan pehmeät harjakset sopivat erinomaisesti suurempien hammasvälien ja hammasrautojen puhdistamiseen.
Tuotteen lisätiedot

Tällä pehmeäharjaisella varrellisella apuvälineellä puhdistat kätevästi suuremmat hammasvälit ja hankalat kohteet - myös takaa hammasrivistöstä. Harjain poistaa plakkia hammasväleistä sekä ienrajasta. Pehmeät harjakset sopivat hammaskojeiden ja rautojen puhdistamiseen.

Käyttö
- Paina harjakset hampaan pintaa vasten, jolloin ne leviävät 
- Pyyhkäise harjakset ienrajaan asti.
- Huuhtele harja aina käytön jälkeen
- Älä käytä kulunutta harjaa
- Älä pakota harjainta väkisin hammasväleihin
- Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Väri on satunnaisesti joko vaaleansininen tai violetti

 

paketti

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Kätevät hammasvälien puhdistustikut 20 kpl ›

Puhdista ahtaatkin hammasvälit tehokkasti ja helposti Clean Between Brushes -hammastikuilla. Sopii henkilöille, joiden mielestä hammaslanka tai -lankain on epämiellyttävä tai hankala käyttää. Pakkauksessa 20 tikkua.
Tuotteen lisätiedot

Puhdista hampaiden välit kätevästi, tehokkaasti ja hellävaraisesti! Nämä pehmeästä kumista valmistetut harjakset sopivat erityisesti ihmisille, joiden mielestä hammaslankaimen tai -langan käyttö on hankalaa tai epämiellyttävää. Nämä puhdistustikut sopivat ahtaisiin hammasväleihin.

Käyttöohje:
Aseta hammastikku hampaiden väliin ja poista ruuanjäämät sekä plakki pehmeillä edestakaisilla liikkeillä. Puhdistustikkujen käyttö stimuloi samalla ikeniä.

Pakkauksessaa 20 tikkua.

clean_between

HH05

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Dental Floss fluorattu vahattu fluorihammaslanka 100m ›

Ahtaat hammasvälit vahauksen ansiosta tehokkaasti puhdistava raikkaan mintun makuinen fluorattu hammaslanka. 100 metriä pienessä kätevässä pakkauksessa.
Tuotteen lisätiedot

Ahtaisiin hammasväleihin kehitetty raikkaan mintun makuinen hammaslanka 100 m pakkauksessa. Dental Floss on fluorattu hammaslanka, joka liukuu vahauksen ansiosta helposti hyvinkin ahtaisiin hammasväleihin.

Muistathan puhdistaa hammasvälit aamuin illoin osana hammashoitoa.

100mlanka

HH06

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Muovikotelo valkaisumuottien säilytykseen ›

Kätevä säilytyskotelo hampaiden valkaisussa käytettäville muoteille. Huomaa, että Beautiful Smile -pakkaukseen ei kuulu säilytyskoteloa, Beaming White -settiin kuuluu 1 kpl valkoinen kotelo.
Tuotteen lisätiedot

Beaming White -setin mukana saat yhden säilytysrasian muotoilluille valkaisumuoteille. Beautiful Smile -pakkaukseen ei automaattisesti kuulu säilytyskoteloa, mutta voit tilata sellaisen toki myös erikseen. Värivaihtoehdot: pinkki, (limen)vihreä ja valkoinen.

 

HH01

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 5,40 €

Loading Päivittää

Raikastava antibakteerinen suusuihke ›

Antibakteerinen suusuihke, jolla raikastat hengityksesi nopeasti ja helposti missä ja milloin tahansa. Näppärä pieni koko ja välitön teho.
Tuotteen lisätiedot

Mintunmakuinen antibakteerinen suusuihke antaa helposti raikkaan hengityksen pitkäksi aikaa. Suihke on kätevän kokoinen (12,5 ml) joten se kulkee helposti mukana.

Suihkeen koostumus: vesi, etanoli, glyseriini, makuaine, PEG-40 hydrogenoitu risiiniöljy, natriumsakariini, natriumbentsoaatti, setyylipyridiinikloridi.
Tuote sisältää 0,05 % setyylipyridiinikloridia (antibakteerinen aine)
Ei sisällä sokeria

Varoitukset
- Älä sumuta tuotetta silmiin
- Pidä poissa lasten ulottuvilta

 

HH11

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Mint Burst Floss hammasväleissä turpoava lanka 30m ›

Tehokkaasti hampaiden välit puhdistava mintunmakuinen hammaslanka turpoaa käytössä, joten sillä saat puhtaan lopputuloksen niin ahtaimmista kuin hieman suuremmistakin hammasväleistä. Raikas mintun maku.
Tuotteen lisätiedot

Mint Burst hammaslanka turpoaa hammasväleihin sopivaksi käytön aikana. Siksi hammaslanka puhdistaa tehokkaasti ahtaatkin hammasvälit. Lanka ei rispaannu, vaikka hammaslanka koostuu useista ohuista langoista. Tämä hammaslanka on miellyttävästi mintun makuinen ja sen pinta on fluorattu.

30 m

hammaslanka

HH02

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Raikastava suusuihke Beautiful Smile 12ml ›

Näppärän kokoinen tehokkaasti hengityksen raikastava suusuihke.
Tuotteen lisätiedot

Beautiful Smile -suusuihke raikastaa hengityksesi hetkessä. Sujauta pienikokoinen suihke taskuusi tai laukkuusi eikä sinun tarvitse enää jännittää lähikontakteissa.

EI LASTEN ULOTTUVILLE
ÄLÄ SUIHKUTA KASVOIHIN

Spray sisältää mentholia, xylitolia, maku- ja makeutusaineita, vihreä tee -uutetta, aloe vera -uutetta, vettä

HH38

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Beaming White Premium valkaisupakkaus ›

Yhdysvaltain suosituin hampaiden kotivalkaisupaketti Beaming White Premium sinulle, joka haluat täydellisen valkoisen hymyn! Peroksiditon ja tehokas valkaisugeeli yhdessä LED-valon ja hoitosprayn kanssa takaavat kauniin lopputuloksen. Pakkauksessa on mukana kaikki, mitä tarvitset saadaksesi valkoiset hampaat. HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN
Tuotteen lisätiedot

Haaveiletko valkoisista hampaista? Tilaa aito ja alkuperäinen Beaming White Premium Teeth Whitening Kit -kotivalkaisupakkaus ja tee haaveestasi totta! Tämän valkaisupaketin geeli on peroksiditonta, hammasystävällistä ja kehitetty yhteistyössä hammaslääketieteen ammattilaisten kanssa.  Beaming White Premium -kotivalkaisusetti on Yhdysvaltain suosituin kotivalkaisupaketti turvallisena EU-hyväksyttynä versiona.

Tiesitkö: Beaming White -laatuun luottavat myös lukuisat hammashoitolat ja kauneussalongit kautta maailman!

 Tyylikäs säilytyslaukku sisältää kaiken tarvittavan tehokkaaseen hampaiden muottivalkaisuun
- Laadukas ph-neutraali, peroksiditon ja hammasystävällinen valkaiseva geeli (10 ml ruisku), joka riittää  noin 10-14 käsittelykertaan
- Puhdistava, hammaskiillettä vahvistava hoitospray
- 2 lämpömuotoiltavaa hammasmuottia
- säilytysrasia valmiille muoteille
- mini-LED-valo, jonka käyttö tehostaa ja nopeuttaa valkaisugeelin vaikutusta
- suomenkieliset käyttöohjeet

 

valkaisupaketti_ISO1


HAMPAIDEN KOTIVALKAISUA EI SAA TEHDÄ JOS 

- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- sinulla on mitä tahansa suun tai hampaiden terveysongelmia (reikiä, rappeumia, paljastuneita hammaskauloja, iensairauksia, kuluneet hampaat jne.)
- käytät oikomakojetta tai rautoja
- sinulle on tehty lähikuukausina jokin operaatio suun tai hampaiden alueelle
- olet allerginen peroksidille *

 
MAHDOLLISIA SIVUVAIKUTUKSIA
- hampaissa voi esiintyä vihlontaa tai ikenissä ja huulissa pistelyä

 

HUOMAATHAN

- Jos Premium-pakkauksesi geeli on lopussa, mutta setti muuten käyttökelpoisessa kunnossa, voit tilata meiltä pelkän 10 ml refill-ruiskun samaa laadukasta Beaming White -valkaisugeeliä, mitä alkuperäinen pakkauskin sisältää
- Suosittelemme käyttämään valkaistuille hampaille hammaskiillettä vahvistavaa ja vihlontaa vähentävää Minerals Enamel Booster -hoitogeeliä
- Ylläpidä valkoista hymyäsi pesemällä hampaat säännöllisesti laadukkaalla valkaisevalla Daily White Fusion -puhdistusvaahdolla tavallisen hammastahnan sijaan
- Yksittäisten värjäytymien käsittelyyn tai silloin tällöin tehtävään hampaiden kirkastukseen suosittelemme Yhdysvaltain myydyintä geelivalkaisukynä Forever Whitea
- Muistathan kiinnittää huoniota elintapoihisi: vältä värjääviä juomia, ruokia ja tupakointia!
- Voit käyttää maksimissaan 4  Premium-kotivalkaisupakettia (= neljä pakkausta) vuodessa

 

bestset

 

Lataa Premium-pakkauksen tuoteseloste ja käyttöohjeet PDF-muodossa tästä:  BeamingWhitePremium

 *** Valkaisevan geelin teho perustuu natriumperkarbonaattiin. Syljen sekaan joutuessaan tämä aine vapauttaa 0,1% vetyperoksidia. Tämä on nykyisen EU-lainsääsännön sallima enimmäisraja hampaiden kotivalkaisuaineille. 

kaunisparihymyilee_hampaat

 

BLOGGAAJA!
Oletko kiinnostunut testaamaan Beaming White Premium -kotivalkaisupakkausta tai jotain muuta tuotettamme ja kertomaan kokemuksestasi lifestyle-, muoti-, kauneus- tai terveysaiheisessa blogissasi? Ota rohkeasti yhteyttä!

 
Premium Teeth Whitening Kit on aito ja alkuperäinen Beaming White -tuote

ennenjalkeen2

WR04

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 42,90 €

Loading Päivittää

Minerals ™ Enamel Booster hampaiden hoitogeeli ›

Hammaskiillettä vahvistava hoitogeeli auttaa sinua säilyttämään hampaasi valkoisina valkaisun jälkeen. Remineralisoiva geeli hoitaa hampaiden pintaa siten, että ne ovat vähemmän herkät vihlonnalle. Pidä huolta hammaskiilteestäsi helposti ja kätevästi!
Tuotteen lisätiedot

Remineralisoiva hoitogeeli sinulle, joka olet valkaissut hampaasi! Minerals Enamel Booster ei ole valkaiseva tuote, mutta se auttaa ylläpitämään hampaiden tahrattomuutta ja valkoisuutta valkaisun jälkeen. Geeli sulkee ja vahvistaa hammaskiillettä, jolloin se reagoi vähemmän kylmään ja kuumaan. Toisin sanoen vihlontaherkkyys vähenee.

Minerals ™ Enamel Booster -geelissä (2 ml) on kaliumia, fluoria ja kalsiumfosfaattia. Käytä geeliä valkaisun jälkeen sekä muulloinkin, kun tunnet, että hampaitasi jostain syystä vihloo.

Remineralisoiva hoitogeeli
- tekee kiilteestä vahvemman
- vähentää vihlontaa
- säilyttää hampaiden valkoisuuden
- maistuu ihanan raikkaalta piparmintulta

KÄYTTÖ
- poista korkki ja käännä kynän alaosaa monta kertaa - harjaksiin ilmestyy geeliä
- ota leveä "hymyilme" ja sivele geeliä hampaille
- puolen minuutin jälkeen voit lopettaa "hymyilemisen"
- älä syö tai juo 10 minuuttiin
- huuhtele suu halutessasi

HUOM!
- säilytä lasten ulottumattomissa
- vain yli 18-vuotiaille
- vältä silmä- ja ihokontaktia; tarvittaessa pyyhi geeli pois ja huuhtele
- älä käytä jos olet raskaana/imetät
- älä käytä jos suusi ja ikenesi eivät ole terveet

Sisältää natriumfluoridia (0,059% W/v Fluoride)

Lähetetään pakkaus litistettynä

VALITSE ALASVETOVALIKOSTA HALUAMASI PARASTA ENNEN -PÄIVÄYS

Valmistusmaa: USA

 

WR03

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 15,90 €

Loading Päivittää

Kiillettä vahvistava valkaiseva entsyymitahna 75 ml ›

Tehokas valkaiseva entsyymihammastahna, joka hoitaa ikeniä, hammaskiillettä ja poistaa samalla värjäytymiä.
Tuotteen lisätiedot

Pierrot on ikeniä ja hammaskiillettä vahvistava, tehokkaasti ja turvallisesti valkaiseva hammastahna, jota voit käyttää päivittäin. Vaikuttavana aineena tahnassa on papaiinientsyymi, joka vahvistaa herkkiä hampaita ja hammaskiillettä sekä raikastaa hengityksen.

Älä hankaa kiillettä pilalle - sen sijaan suojaa sitä käyttämällä entsyymihammastahnaa. Samalla poistat miellyttävästi ja tehokkaasti värjäytymiä hampaistasi.

Tuote sisältää natriumfluoridia (1,463 ppm F-)
Tahnaa ei saa niellä tarpeettomasti

Valmistettu Espanjassa

WR01

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 9,90 €

Loading Päivittää

GlamWhite hampaiden kiillotus- ja valkaisusetti ›

Myös ALE-erä, jossa geelikynän parasta ennen -päiväys 7/2018 * Hampaiden harjaus on tärkeä osa hammashoitoa, mutta se yksistään ei riitä poistamaan plakkia ja värjäytymiä. Jos haluat kokea todella puhtaan suun tunteen, GlamWhite kiillotus- ja valkaisusetti on kokeilemisen arvoinen. Kiillotussettiin kuuluu 2 ml Forever White -hampaiden geelivalkaisukynä, jolla viimeistelet kauniin hymysi. HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN
Tuotteen lisätiedot

Suorita hymyäsi kaunistava hampaiden kiillotus ja vaalennus kotona - kätevästi juuri silloin kun se sinulle sopii! Glam White -paketin hampaidenhoitovälineiden avulla poistat plakkia, hammaskiveä ja värjäymiä, joihin hampaiden harjaus valkaisevalla tahnalla ei riitä. Täydellisen puhtauden lisäksi hampaiden pintojen kiillotus ja käsittely valkaisugeelillä  tekevät hymystäsi säkenöivän.

Tyylikkäässä kiillotus- ja valkaisupaketissa on kaikki tarvittava kivuttomaan ja tehokkaaseen hampaiden puhdistukseen. Paketti sisältää peroksidittoman  Forever White -geelivalkaisukynän. Tämä on Yhdysvaltain markkinoiden eniten ostettu geelikynä kotivalkaisuun.

 

Glam White -säilytyslaussa on
- hampaiden kiillotuslaite, jossa vaihtopäitä ja erillinen pää ienten hyvinvointia tehostavaan hierontaan
- kaksi purkkia valkaisevaa fluoritahnaa
- suupielten levittäjä (tuki pitää huulet pois tieltä hoidon ja valkaisukynän käytön aikana)
- varrellinen peili
- piikki hammasvälien tehokkaaseen puhdistukseen ja plakin poistoon
- Forever White hampaiden valkaisukynä 2 ml

 kiillotussetti2

MITEN PUHDISTUS- JA KIILLOTUSLAITETTA KÄYTETÄÄN
- Avaa patteriluuku kansi  ja laita laitteeseen 2 kpl  AA-paristoa (paristot eivät kuulu pakettiin). Ruuvaa kansi takaisin paikoilleen - älä kiristä liian paljon.
- Aseta suupielten aukipitäjä (ks. kuvia asetuksesta englanninkielisestä ohjeesta), jos haluat käyttää sitä. Levittäjän käyttö ei ole pakollista, mutta sen ansiosta hampaiden käsittely on helpompaa ja valkaisugeeli ei leviä huuliisi .
- Laita kiillotuspäähän fluoritahnaa tai levitä hammastahna vaihtoehtoisesti suoraan hampaillesi sormella. Paina hiontakuppia kevyesti hampaita vasten ja käynnistä laite.
- Varo painamasta liian voimakkaasti! Laite pysähtyy, jos painat liikaa. 
- Kiillota jokaista hammasta kevyin pyörivin liikkein parin sekunnin ajan per kohta.
- Kun käsittely on valmis, huuhtele suusi.

Irrota irtopää laitteesta aina käytön jälkeen ja pese se vedellä. Älä laita itse laitetta veteen, sillä moottori ei kestä sitä.

HUOMIOITAVAA
- Laitetta saa käyttää enintään kahdesti kuukaudessa  
- Säilytä pois lasten ulottuvilta 
- Vain yli 18-vuotiaille

Lue Forever White -geelikynän käytöstä ja sen kontraindikaatioista >>>

 

WR02

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 34,90 €

Loading Päivittää

Beaming White valkaisugeeli 10 ml refill ›

Myös megahalpa poistoerä 6/18 * Tehokas ja turvallinen, alkuperäinen yhdysvaltalainen Beaming White -valkaisugeeli 10 ml täyttöruiskussa sinulle, jonka kotivalkaisupaketista (Premium tai solarium kit) vaalennusgeeli on loppunut, mutta pakkauksen sisältö on muuten vielä käyttökelpoisessa kunnossa.
Tuotteen lisätiedot

Täydennysgeeli 10 ml Beaming White -kotivalkaisupakettiin (Premium tai Whiten While You Tan).  Ruiskun sisältö riittää keskimäärin 12 käsittelykertaan.
Tehokasta, turvallista ja raikkaan mintun makuista valkaisugeeliä hampaiden kotivalkaisuun. Tuote on  samaa geeliä, mitä sait alkuperäisen Premium Teeth Whitening Kit -pakkauksen mukana.

 

geeli2

 

ET VOI VALKAISTA HAMPAITASI JOS
- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- sinulla on jotain suun tai hampaiden terveysongelmia (reikiä, rappeumia, paljastuneita hammaskauloja, iensairauksia, kuluneet hampaat jne.)
- käytät oikomakojetta tai rautoja
- sinulle on tehty lähikuukausina jokin operaatio suun tai hampaiden alueelle
- olet allerginen peroksidille *

Huomioi, että valkaisu voi aiheuttaa sivuvaikutuksena lievää pistelyä, kirvelyä tai vihlontaa.
Valkaisu ei estä hampaita värjäytymästä uudelleen - kiinnitä siis huomiota ruoka- ja juomavalioosi sekä elintapoihisi säilyttääksesi valkaisun tehon

Valkaisugeelin valmistusmaa: USA

 

beautiful_smile_kuva 

* Geelin vaikuttava aine on natriumperkarbonaatti, josta vapautuu 0,1% vetyperoksidia sen sekoittuessaan sylkeen (EU:n sallima yläraja).

 Tuoteselosteen voit ladata PDF-muodossa tästä:  BW_refill_10ml

WR77

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 12,90 €

Loading Päivittää

Valkaisumuotti Beautiful Smile ›

Lisämuotti hampaiden kotona tehtävään ns. muottivalkaisuun. Helposti muotoutuvaa pehmeää etyylivinyyliasetaattia. Samanlainen kuin Beautiful Smile -pakkauksen muotit.
Tuotteen lisätiedot

Tarvitseko uuden muotin hampaiden kotivalkaisua varten? Tämä on samanlainen lämpömuotoiltava EVA-materiaalista valmistettu malli, mitä löytyy 2 kpl Beautiful Smile -kotivalkaisupakkauksesta. Jämäkämpi ja paksumpaa materiaalia kuin Happy Whitening -muotit. Tilaa joko 1 tai 2 kpl.

Toimitetaan ilman pakkauksia ja koteloa.

 

 vainmuotti

 

Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE

WR19

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 4,90 €

Loading Päivittää

Valkaiseva puhdistusuvaahto Daily White™ Fusion 50 ml ›

Haluatko raikkaan hengityksen sekä puhtaat ja valkoiset hampaat? Daily White™ Fusion on tehokas hampaiden puhdistuksen ja valkaisun täsmätuote, jota käytetään normaalin hammastahnan sijaan. Puhdistusvaahto raikastaa ilmeesi tehokkaammin kuin hammastahna.
Tuotteen lisätiedot

Raikas hengitys, puhdas suu sekä valkoiset hampaat kätevästi yhdellä käsittelyllä - käytä peroksiditonta Daily White™ Fusion™ -vaahtoa päivittäin ja huomaa ero hymyssäsi! Tuote on kliinisesti testattu mikrovaahtoava tuote, jonka valkaisuteho on hammastahnoja tutkitusti parempi. Vaahdon käyttö edesauttaa myös ientesi hyvinvointia.

Käyttö
Vaahtoa käytettään kahdesti vuorokaudessa kuten normaalia hammastahnaa
Vaahto annostellaan kuivaan hammasharjaan
Harjaa hampaistasi normaalisti, noin pari minuuttia
Sylkäise vaahto pois, mutta älä purskuttele tai huuhtele suutasi vedellä
Syöminen ja juominen 15 minuutin sisällä käsittelyn jälken ei ole sallittua

Tuotteeseen liittyvät varoitukset
Vaahtoa ei saa niellä tarpeettomasti
Valkaisuvaahtoa saa käyttää enintään kahdesti päivässä
Pidettävä poissa lasten ulottuvilta
Jos vahingossa tulet nielaisseeksi paljon vaahtoa ja olosi tuntuu huonolta, ota yhteys lääkäriin
Vaahtoa ei saa laittaa silmiin
Jos ikenesi ärsyyntyvät käsittelyistä, lopeta vaahdolla peseminen heti ja konsultoi tarvittaessa hammaslääkäriäsi
Tuote sisältää natriumfluoridia (w/v fluoride ion 0,059%)

 

DailyWhiteFusion-EU-2

Valkaisuvaahto ei sovellu
Alle 18-vuotiaille
Raskaana oleville tai imettäville naisille

Vaahdon käyttö ei ole suositeltavaa mikäli
Kärsit ientulehduksesta tai iensairaudesta tai sinulle on vetäytyneet ikenet
Käytät hammasrautoja

Huomioi, että vaahto ei ennaltaehkäise värjäytymien syntymistä eikä se kykene valkaisemaan muovisia paikkoja, kruunuja tai hammaslaminaatteja ja että vaahtoharjauksella saatu tulos on aina yksilökohtainen. Tuloksia voit odottaa parin viikon käytön jälkeen. Saavutettuasi haluamasi vaaleustason voit jatkaa vaahdolla harjaamista kerran päivässä.

Daily White™ Fusion -valkaisu- ja puhdistusvaahto on valmistettu Yhdysvalloissa

 

WR07

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 18,90 €

Loading Päivittää

USA:n myydyin hampaiden valkaisukynä 2 ml ›

Myös POISTOALE-ERÄ: Parasta ennen -merkintä 7/2018 * Kätevä ja siisti tapa käsitellä värjäytymiä! Geelikynällä loihdit valkoisen hymyn edullisesti ja kivuttomasti. Yhdysvaltain myydyin valkaisugeelikynä saatavillasi turvallisena peroksidittomana EU-versiona. Tämän kynän pitoisuus on 2 ml.
Tuotteen lisätiedot

POISTOALE-ERÄN parasta ennen -merkintä 7/2018 - Huomaa! Parasta ennen EI tarkoita, että tuotteen teho loppuisi siihen.

Helppokäyttöinen ja edullinen geelikynä auttaa poistamaan värjäytymät mukavasti ja tarkasti! Peroksiditon tehogeeli kulkee mukanasi kevyesti minne tahansa eikä valkaisuun kulu aikaa kuin noin minuutti kerrallaan. Käytä tarvittaessa tai kuuriluonteisesti ylläpitämään muottivalkaisulla saavuttamaasi valkoista hymyä!

Forever White™ on Yhdysvaltain suosituin geelivaalennuskynä ja saat sen nyt täysin EU-yhteensopivana peroksidittomana versiona. Geeli sopii aroillekin hampaille eikä se aiheuta haittaa hampaillesi eikä terveydellesi.

Putkilo sisältää 2 ml tehokasta vaalennusgeeliä.

 

GEELIKYNÄÄN LIITTYVÄT VAROITUKSET
- Säilytä lasten ulottumattomissa
- Silmä- ja ihokontaktia vältettävä
- Älä tarpeettomasti niele geeliä
- Käytä max 4 valkaisukynää vuoden aikana

VALKAISUKYNÄÄ EIVÄT VOI KÄYTTÄÄ
- raskaana olevat tai imettävät naiset
- henkilöt, joiden hampaat tai suu eivät ole täysin kunnossa
- henkilöt, joiden suun / hamapaiden alueelle on lähiakoina tehty jokin operaatio
- alle 18-vuotiaat
- henkilöt, joilla on peroksidiallergia

 
Lataa valkaisevan geelikynän tuoteseloste ja käyttöohje pdf-muodossa tästä > FW_geelikyna_2ml

Geelin valkaiseva aine on natriumperkarbonaatti
Valmistettu Yhdysvalloissa

 

 
WR08 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 15,90 €

Loading Päivittää

Valkaisukynä Forever White™ XL-koko 4 ml ›

Myös megahalpa poistoerä 7/2018 * Siisti ja tehokas tapa hampaiden värjäytymien poistoon, hammaslääkärin tekemän muottivaalennuksen tulosten säilyttämiseen ja hymyn kirkastamiseen! Yhdysvaltain myydyin valkaisukynä Forever White nyt tuplakokoisessa XL-pakkauksessa! Nopeasti reagoiva vaalennusgeeli sopii myös aremmille hampaille.
Tuotteen lisätiedot

HUOM! POISTOERÄ MEGAHALVALLA! 
Parasta ennen -merkintä 7/2018 
Huomaa! Parasta ennen EI tarkoita, että tuotteen teho loppuisi siihen. Tehoaa kuukausia eteenpäinkin.
Lähetetään pakkaus litistettynä

 Saatavilla toki myös normaalihintainen erä, jonka parasta ennen -päiväys on reilusti pidemmällä!

****

Valkaiset hampaasi kätevästi ja siististi missä ja milloin vain! Forever White™ -geelikynä on täysin turvallinen ja nopea tapa saada kauniin valkoiset hampaat. Pensselillä sivelet hellävaraista tehogeeliä tarkasti juuri niihin kohtiin, joihin tarvitset valkaisua.

Jos olet aiemmin käyttänyt hampaiden muottivalkaisua, voit paikkailla tulosta ja pidentää valkaisun kestävyyttä käyttämällä geelikynää. Yksittäiset pienemmät ongelmakohdat on miellyttä käsitellä tarkalla geelikynällä.

XL-kokoinen Forever White -geelikynä sisältää 4 ml tehokasta valkaisevaa geeliä.
Forever White™ on Yhdysvaltain myydyin hampaiden geelivaalennuskynä!

VAROITUKSET
- Ei lasten ulottuville
- Vältä silmä- ja ihokontaktia. Jos tarpeen, pyyhi geeli pois iholtasi ja huuhtele runsaalla vedellä
- Geelin nauttiminen ei ole vaarallista, mutta älä niele sitä tarpeettoman suuria määriä
- Käytä maksimissaan 4 valkaisukynää / vuosi

ÄLÄ KÄYTÄ GEELIKYNÄÄ HAMMASVALKAISUUN JOS
- olet raskaana tai imetät
- hampaasi tai ikenesi eivät ole täysin terveet tai sinulle on lähiaikoina suoritettu jokin operaatio suun alueelle tai hampaisiin
- olet alle 18-vuotias
- olet allerginen peroksidille

 

Lataa valkaisukynän käyttöohje pdf-muodossa tästä >FW_geelikyna_XL

Geelin tehoava aine: natriumperkarbonaatti
Valmistettu Yhdysvalloissa

 

WR06

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 9,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

Vastuuvapauslauseke

Huomaa! Kuten kaikissa terveyteen ja kauneuteen vaikuttavissa tuotteissa vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä. Jokaisen henkilön hammasluun värillä sekä elintavoilla on vaikutusta hampaiden sävyy, värjäytymiseen sekä siihen, millaisia vaikutuksia hampaiden kotivalkaisutuotteilla saavutetaan. Myös käyttöohjeiden huolellinen noudattaminen on äärimmäisen tärkeää. Em. syistä emme voi koskaan taata, että saisit hampaiden valkaisutuotteilla juuri haluamasi sävyn tai tuloksen.

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. lisätietoa evästeistä

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje