Muut tuotteet hampaiden valkaisuun

Tältä sivulta löydät ns. varaosat hampaiden kotivalkaisupakkauksiin sekä muita tarvikkeita hampaiden kotona tapahtuvaan valkaisuun, mm. värjäytymien poistoon tarkoitetut raaputtimet sekä geelikynää ja valkaisuliuskoja käyttävälle hyvin käytännöllisen huulten/poskien levittäjän.

Hampaita valkaiseva aktiivihiilijauhe ›

Valkaise ja puhdista hampaasi luonnollisin menetelmin käyttämällä aktiivihiili-hammasjauhetta! Dippaa kostutetun hammasharjan pää kevyesti jauheeseen ja pese hampaat normaalisti. Pesemällä säänöllisesti hampaasi aktiivihiilituotteella voit vaalentaa hampaiden sävyä ja poistaa juoman ja ruokien aiheuttamia värjäytymiä. Jauhe maistuu mintulta, joten se jättää suusi puhtaan tuntuiseksi ja tuoksuiseksi.
Tuotteen lisätiedot

Valkoisemmat hampaat luonnollisesti aktiivihiilijauheella! "Dippaa" kostutetun hammasharjan pää jauheeseen ja pese hampaasi. Aktiivihiilijauhepesu kannattaa tehdä illalla, koska ikenet ja hampaiden epäpuhtaat kohdat voivat värjäytyä tilapäisesti.

Purkissa noin 30 g mustaa orgaanista aktiivihiilijauhetta.

HUOM! Purkki on tiivis, mutta koska kyseessä on hyvin hienojakoinen jauhe, saattaa purkin ulkopuoli, kätesi ja ympäristö "pölyyntyä" ja värjäytyä, kun purkki avataan - huomaa, että tämä tarttuu myös käsiisi. Kyse on luonnontuotteesta, joten kädet saa normaalisti pesemällä puhtaaksi. Suu kannattaa pitää kiinni hampaita harjattaessa, koska roiskeet värjäävät ympäristöä.

 organic coconut activated carbon, all natural bentonite, organic mint extract, oreganic orange peel extract

 

 aktiivihiilijauhe2

Ei alle 18-vuotiaille.
Ei saa käyttää, jos ikenet ja hampaat eivät ole täysin terveet.

Hinta: 26,90 €

Loading Päivittää

LED-valo hammasvalkaisuun * Beaming White set ›

Beaming White Home Kitistä tuttu LED-valo, jota käytetään tehostamaan ja nopeuttamaan valkaisugeelin vaikutusta. Kevyt ja näppäräkäyttöinen laite pysyy paikoillaan huulien ja hampaiden välissä.
Tuotteen lisätiedot

LED-valoa voidaan käytttää hampaiden kotivalkaisussa valkaisevan geelin tehoa boostaamaan. Laite sisältää paristot. Valo asetetaan valkaisumuottien ja huulten väliin, jolloin kätesi jäävät vapaiksi valkaisun ajaksi. Noudata oman valkaisupakkauksesi käyttöohjeita valkaisussa!

 Tuote odottaa kansainvälistä patenttia.

valo1

WR23

Hinta: 13,90 €

Loading Päivittää

Beaming White boil-n-bite -lisämuotit 2 kpl ›

Ovatko omat kotivalkaisupakettisi muotit aikansa eläneet? Tai haluaako kaverisikin kokeilla muottivalkaisua? Voit ostaa laadukkaita Beaming White -pakkauksesta tuttuja lämpömuotoiltavia muotteja myös erikseen.
Tuotteen lisätiedot

Beaming White Premium -pakkauksesta tutut helposti lämpömuotoiltavat kotivalkaisussa käytettävät muotit sinulle, jonka valkaisumuotit ovat kuluneet, mutta geeliä olisi vielä jäljellä. Voit myös tutustuttaa ystäväsi hampaiden kotivalkaisun maailmaan ja tehdä valkaisun hänen kanssaan yhdessä - osta kaverillesi omat muotit ja valkaiskaa hampaanne yhdessä!

Noudata oman kotivalkaisupakkauksesi käyttöohjeita suorittaessasi muottivalkaisua.

Hinta sisältää 2 kpl yhdysvaltalaisvalmisteista boil-n-bite -muottia (ei pahvipakkauksia)

muotit

Valmistusmaa: USA

WR22

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Quantum Clean & Whitening -hammasharja ›

Spiraalimaiset harjakset sekä kumiharjat, miellyttävä muotoilu sekä kielenpuhdistin tekevät Quantum Clean & Whitening -hammasharjasta täydellisen puhtaan ja raikkaan suun sekä valkoisen hymyn tekijän.
Tuotteen lisätiedot

Tehokkaasti puhdistava ja hampaiden värjäytymiä poistava puolikova hammasharja, jossa on miellyttävä muotoilu. Puhdista ikenet, hampaiden välit ja hammaspinnat tehokkaasti! Spiraalimaisten harjasten lisäksi harjassa on kumisia harjaksia, jotka auttavat sinua saamaan ja ylläpitämään valkoisen hymyn. Harjan toisella puolella on kielenpuhdistin, jonka ansiosta saat raikkaan hengityksen.

Wisdom Quantum Whitening -harja on erinomainen monipuolinen hampaiden ja koko suun hygieniatyökalu.

kaikkivarit

Harjoja on seuraavissa väreissä: pinkki-valkoinen, vaaleansini-valkoinen, vaaleanvihreä-valkoinen, violetti-valkoinen.

 

HH09

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Valkaisugeelin vaikutusta tehostava LED-valo ›

Tehosta hammasvalkaisun tehoa LED-lampulla. Kevyt ja helppokäyttöinen LED-valo nopeuttaa ja tehostaa geelin vaikutusta.
Tuotteen lisätiedot

LED-valon käyttö nopeuttaa ja tehostaa valkaisugeelin vaikutusta. Tehokas, helppokäyttöinen ja kevyt LED-valo asetetaan valkaisumuottien päälle huulten sisäpuolelle. Voidaan käyttää jokaisella valkaisukerralla.

Varoitukset:
- ei lasten ulottuville tai käyttöön
- vältä katsomasta tai osoittamasta muita lampulla

vainLED paalla

 

CE-hyväksytty
Sisältää kaksi CR2450 3V -litiumparistoa.

Toimitetaan ilman pahvipakkauksia.

WR17

 

.

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Huulten levittäjä helpottaa hampaiden valkaisua ›

Suun aukipitäjä tai ns. poskien levittäjä antaa sinulle "lisätilaa" työskennellä, kun valkaiset hampaitasi. Se estää huulia sotkemasta valkaisugeeliä tai -liuskoja.
Tuotteen lisätiedot

Huulten levittäjä / suun aukipitäjä helpottaa työskentelyäsi, kun valkaiset hampaitasi. Hampaiden pinnat pysyvät helpommin kuivina eikä geeli tai liuska pääse ottamaan kiinni huuliisi. Saat yksinkertaisesti enemmän työskentelytilaa ja valkaisu sujuu siistimmin ja helpommin.

Levittäjistä on saatavilla vaaleansinisestä läpikuultavasta kovasta muovista valmistettu versio, joka on reunoiltaan hieman massiivisempi ja tukevampi kuin kirkas malli.
Merkittävää eroa levittäjissä ei ole.

levitsin

WR20

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Raaputin hammasvärjäytymien poistoon ›

Kätevä hammaskiilteelle hellävarainen raaputin hammasten pinnallisten värjäytymien poistoon.
Tuotteen lisätiedot

Kahvi, tee, punaviini, colajuomat ja tupakka sekä monet muut elintarvikkeet ja juomat saattavat tehdä hampaisiin ikäviä värjäymiä. Wisdom-raaputtimella vaalennat ja poistat näitä tilapäisiä värjäytymiä hellävaraisesti.

Huomaa hammasraaputtimesta
- Pyyhinpää on suunniteltu hammasystävälliseksi, mutta valmistaja suosittaa silti rajoittamaan raaputtimen käyttöön 1-2 kertaan viikossa
- Ei suositella alle 10-vuotiaille lapsille
- Käytä voimaa maltillisesti, varo herkkiä hammaskauloja
- Käythän säännöllisesti hammashygienistin vastaanotolla puhdistuttamassa hampaasi!

Värjäytymäraaputtimen käyttö
- Pese hampaat ja huuhdo suusi tavalliseen tapaan
- Hiero värjäytmäkohtia hellävaraisesti pyyhkimellä. Vaihda välillä liikkeen suuntaa.
- Huuhdo suusi ja uusi käsittely, jos tunnet sen tarpeelliseksi

 

varjaymaraaputin

WR99

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Muovikotelo valkaisumuottien säilytykseen ›

Kätevä säilytyskotelo hampaiden valkaisussa käytettäville muoteille. Huomaa, että Beautiful Smile -pakkaukseen ei kuulu säilytyskoteloa, Beaming White -settiin kuuluu 1 kpl valkoinen kotelo.
Tuotteen lisätiedot

Beaming White -setin mukana saat yhden säilytysrasian muotoilluille valkaisumuoteille. Beautiful Smile -pakkaukseen ei automaattisesti kuulu säilytyskoteloa, mutta voit tilata sellaisen toki myös erikseen. Värivaihtoehdot: pinkki, (limen)vihreä ja valkoinen.

 

HH01

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 5,40 €

Loading Päivittää

Minerals ™ Enamel Booster hampaiden hoitogeeli ›

Hammaskiillettä vahvistava hoitogeeli auttaa sinua säilyttämään hampaasi valkoisina valkaisun jälkeen. Remineralisoiva geeli hoitaa hampaiden pintaa siten, että ne ovat vähemmän herkät vihlonnalle. Pidä huolta hammaskiilteestäsi helposti ja kätevästi!
Tuotteen lisätiedot

Remineralisoiva hoitogeeli sinulle, joka olet valkaissut hampaasi! Minerals Enamel Booster ei ole valkaiseva tuote, mutta se auttaa ylläpitämään hampaiden tahrattomuutta ja valkoisuutta valkaisun jälkeen. Geeli sulkee ja vahvistaa hammaskiillettä, jolloin se reagoi vähemmän kylmään ja kuumaan. Toisin sanoen vihlontaherkkyys vähenee.

Minerals ™ Enamel Booster -geelissä (2 ml) on kaliumia, fluoria ja kalsiumfosfaattia. Käytä geeliä valkaisun jälkeen sekä muulloinkin, kun tunnet, että hampaitasi jostain syystä vihloo.

Remineralisoiva hoitogeeli
- tekee kiilteestä vahvemman
- vähentää vihlontaa
- säilyttää hampaiden valkoisuuden
- maistuu ihanan raikkaalta piparmintulta

KÄYTTÖ
- poista korkki ja käännä kynän alaosaa monta kertaa - harjaksiin ilmestyy geeliä
- ota leveä "hymyilme" ja sivele geeliä hampaille
- puolen minuutin jälkeen voit lopettaa "hymyilemisen"
- älä syö tai juo 10 minuuttiin
- huuhtele suu halutessasi

HUOM!
- säilytä lasten ulottumattomissa
- vain yli 18-vuotiaille
- vältä silmä- ja ihokontaktia; tarvittaessa pyyhi geeli pois ja huuhtele
- älä käytä jos olet raskaana/imetät
- älä käytä jos suusi ja ikenesi eivät ole terveet

Sisältää natriumfluoridia (0,059% W/v Fluoride)

Lähetetään pakkaus litistettynä

VALITSE ALASVETOVALIKOSTA HALUAMASI PARASTA ENNEN -PÄIVÄYS

Valmistusmaa: USA

 

WR03

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 15,90 €

Loading Päivittää

GlamWhite hampaiden kiillotus- ja valkaisusetti ›

Myös ALE-erä, jossa geelikynän parasta ennen -päiväys 7/2018 * Hampaiden harjaus on tärkeä osa hammashoitoa, mutta se yksistään ei riitä poistamaan plakkia ja värjäytymiä. Jos haluat kokea todella puhtaan suun tunteen, GlamWhite kiillotus- ja valkaisusetti on kokeilemisen arvoinen. Kiillotussettiin kuuluu 2 ml Forever White -hampaiden geelivalkaisukynä, jolla viimeistelet kauniin hymysi. HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN
Tuotteen lisätiedot

Suorita hymyäsi kaunistava hampaiden kiillotus ja vaalennus kotona - kätevästi juuri silloin kun se sinulle sopii! Glam White -paketin hampaidenhoitovälineiden avulla poistat plakkia, hammaskiveä ja värjäymiä, joihin hampaiden harjaus valkaisevalla tahnalla ei riitä. Täydellisen puhtauden lisäksi hampaiden pintojen kiillotus ja käsittely valkaisugeelillä  tekevät hymystäsi säkenöivän.

Tyylikkäässä kiillotus- ja valkaisupaketissa on kaikki tarvittava kivuttomaan ja tehokkaaseen hampaiden puhdistukseen. Paketti sisältää peroksidittoman  Forever White -geelivalkaisukynän. Tämä on Yhdysvaltain markkinoiden eniten ostettu geelikynä kotivalkaisuun.

 

Glam White -säilytyslaussa on
- hampaiden kiillotuslaite, jossa vaihtopäitä ja erillinen pää ienten hyvinvointia tehostavaan hierontaan
- kaksi purkkia valkaisevaa fluoritahnaa
- suupielten levittäjä (tuki pitää huulet pois tieltä hoidon ja valkaisukynän käytön aikana)
- varrellinen peili
- piikki hammasvälien tehokkaaseen puhdistukseen ja plakin poistoon
- Forever White hampaiden valkaisukynä 2 ml

 kiillotussetti2

MITEN PUHDISTUS- JA KIILLOTUSLAITETTA KÄYTETÄÄN
- Avaa patteriluuku kansi  ja laita laitteeseen 2 kpl  AA-paristoa (paristot eivät kuulu pakettiin). Ruuvaa kansi takaisin paikoilleen - älä kiristä liian paljon.
- Aseta suupielten aukipitäjä (ks. kuvia asetuksesta englanninkielisestä ohjeesta), jos haluat käyttää sitä. Levittäjän käyttö ei ole pakollista, mutta sen ansiosta hampaiden käsittely on helpompaa ja valkaisugeeli ei leviä huuliisi .
- Laita kiillotuspäähän fluoritahnaa tai levitä hammastahna vaihtoehtoisesti suoraan hampaillesi sormella. Paina hiontakuppia kevyesti hampaita vasten ja käynnistä laite.
- Varo painamasta liian voimakkaasti! Laite pysähtyy, jos painat liikaa. 
- Kiillota jokaista hammasta kevyin pyörivin liikkein parin sekunnin ajan per kohta.
- Kun käsittely on valmis, huuhtele suusi.

Irrota irtopää laitteesta aina käytön jälkeen ja pese se vedellä. Älä laita itse laitetta veteen, sillä moottori ei kestä sitä.

HUOMIOITAVAA
- Laitetta saa käyttää enintään kahdesti kuukaudessa  
- Säilytä pois lasten ulottuvilta 
- Vain yli 18-vuotiaille

Lue Forever White -geelikynän käytöstä ja sen kontraindikaatioista >>>

 

WR02

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 34,90 €

Loading Päivittää

Valkaisumuotti Beautiful Smile ›

Lisämuotti hampaiden kotona tehtävään ns. muottivalkaisuun. Helposti muotoutuvaa pehmeää etyylivinyyliasetaattia. Samanlainen kuin Beautiful Smile -pakkauksen muotit.
Tuotteen lisätiedot

Tarvitseko uuden muotin hampaiden kotivalkaisua varten? Tämä on samanlainen lämpömuotoiltava EVA-materiaalista valmistettu malli, mitä löytyy 2 kpl Beautiful Smile -kotivalkaisupakkauksesta. Jämäkämpi ja paksumpaa materiaalia kuin Happy Whitening -muotit. Tilaa joko 1 tai 2 kpl.

Toimitetaan ilman pakkauksia ja koteloa.

 

 vainmuotti

 

Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE

WR19

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 4,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

 

 

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. lisätietoa evästeistä

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje