Suun ja hampaiden hoito

Suun terveydellä on näkyvä ja tuntuva merkitys koko ulkoiseen olemukseesi ja itseluottamukseesi. Säännölliset hammaslääkärikäynnit ja hygienistin suorittama hammaskiven poisto ovat välttämättömiä, mutta hoitamalla päivittäin suutasi pääset paljon vähemmällä. Muista, että pelkkä hammaspintojen käsittely harjaamalla ei riitä, vaan hammasvälit vaativat myös puhdistusta. Hammaslangan sijaan monet käyttävät tehokkaampana ja miellyttävämpänä kokemaansa puhdistusharjaa tai kumisia puhdistustikkuja.  Tiesitkö, että pahanhajuinen hengitys johtuu todella usein joko hampaiden väliin jääneestä liasta tai puhdistamattomasta kielestä? Puhdista kielesi kätevällä kielikaapimella ja totea ero. Laadukkaisiin hammasharjoihimme on myös integroitu toiselle puolelle kielenpuhdistaja.  Nopeaa apua lähikontaktitilanteisiin saat raikastavista suusuihkeista.

 

Micro Power paristokäyttöinen hammasharja ›

AAA-paristolla toimiva kätevä ja tehokkaasti puhdistava hammasharja keskikovilla (medium) harjaksilla. Jos olet tuloksetta etsinyt sähköhammasharjaa, jossa on nomaalin hammasharjan kaltainen pää, tässä on.
Tuotteen lisätiedot

Tässä paristokäyttöisessä hammasharjassa on 20000 kertaa sekunnissa värähtelevät harjakset, joten harjaus poistaa tehokkaasti plakkia ja tummentumia. Jos haluat hammasharjan, jossa yhdistyy perinteisen harjan harjapää ja sähköhammasharjan tehokkuus, Micro Power on sinua varten. Harjakset ovat keskikovat. Harja toimii AAA-paristolla ja se on vaihdettavissa. Harjainosaa ei voi uusia.

 

Käyttö
Huuhtele harja ja lisää hammastahna
Paina on/off-nappulaa
Harjaa vähintään kaksi minuuttia kuten tavallisella harjalla
Sammuta painamalla on/off

Huomioitavaa
Harjaa ei saa upottaa kokonaan veteen
Ei sovellu alle 3-vuotiaille

punainen

Harjan väri on satunnaisesti pinkki-puna-valkoinen (kuva), violetti-valkoinen (kuva), vihreä-valkoinen tai sini-valkoinen. Voit esittää väritoiveen, mutta emme voi taata sen toteutumista.  

HH19

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Smokers hammastahna värjäytymien poistoon 50 ml ›

Tämän erän PARASTA ENNEN -MERKINTÄ 11-12/2018 * Tupakointi värjää hampaita. Wisdom Smokers-hammastahna auttaa vaalentamaan tupakoinnin tummentamia hampaita. Tämän lisäksi se estää plakin ja hammaskiven muodostumista ja reikiintymistä. Raikkaan mintun makuinen.
Tuotteen lisätiedot

Erityisesti tupakoitsijoiden hammashygienian hoitoon kehitetty hammastahna.
Smokers-tahna vaalentaa ja ennaltaehkäisee tahroja, joita tupakointi aiheuttaa. Se auttaa vähentämään hammaskiven ja plakin muodostumista ja estää näin reikiintymistä. Raikas mintun makuinen tahna sisältää 1450 ppm fluoria.

Tuote sisältää: vettä, sorbitolia, piihappoa, pentanatriumfosfaattia, natriumbikarbonaattia, kokamidopro-pyylibetaiinia, minttu-aromia, selluloosageeliä, natriumfluoridia, natriumsakkariinia, titaanidioksidi Cl 77891

Sisältää natriumfluoridia 0.32 massa-% (1450 ppm fluoria)

Varoitukset:
-  ei sovellu lapsille
- pidä tuote poissa lasten ulottuvilta
- jos saat fluoria myös muista lähteistä konsultoi hammashoitajaa fluorihammastahnan käytöstä

PARASTA ENNEN -MERKINTÄ 11-12/2018

WR16

Vanha hinta: 11,90 €

Hinta: 9,90 €

Säästö: 2,00 €

Loading Päivittää
Sale

Fresh Effect Whitening hammastahna 100 ml ›

Riittoista 100 ml tuubi raikkaan voimakkaan mintun makuista valkaisevaa fluorihammastahnaa. Fresh Effect Whitening auttaa säännöllisessä käytössä vähentämään hamapaiden reikiintymistä ja värjäytymistä. Tahna vahvistaa hammaskiillettä.
Tuotteen lisätiedot

Raikkaan mintun makuinen Fresh Effect Whitening -hammatahna auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen vaaleuden samalla kun se ennaltaehkäisee reikiintymistä, vahvistaa hammaskiillettä ja raikastaa hengityksen. Käytä säännöllisesti ja saat puhtaat, raikkaat ja vahvakiilteiset hampaat.

 whitening1

Tuote sisältää: Sorbitoli, vesi, piihappo, natrium layryylisulfaatti, aromi, selluloosageeli, natriumsakkariini, limoneeni, natriumhydroksidi, väriaine CI 77891.
Sisältää 0,298 massa-% natriumfluoridia (tämä vastaa 1350 ppm fluoria).

Varoitukset
Ei sovellu lapsille
Pidä poissa lasten ulottuvilta

Parasta ennen -merkintä 10/19

HH12

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Vihlontaa vähentävä hoitogeeli 2 ml ›

Hampaiden valkaisu saattaa lisätä hampaiden vihlontaa tai tehdä kylmän ja kuuman nauttimisesta epämiellyttävää. Hoitogeeli vahvistaa kiillettä ja vähentää tätä kautta vihlontaa.
Tuotteen lisätiedot

Toisilla on luonnostaan aremmat hampaat kuin toisilla. Herkkyys kestää kylmää tai kuumaa saattaa heiketä myös hampaiden valkaisun seurauksena. Voit vähentää vihlontaa käyttämällä hoitogeeliä sekä ennen että jälkeen valkaisun ja aina tarvittaessa. Geelin ainesosat vahvistavat hammaskiillettä. Mentholin makuinen hoitogeeli on siistissä kynämuodossa, joten sen levittäminen on näppärää milloin ja missä tahansa.

- geeliä sivellään ohuelti hampaiden etupinnoille
- pidä huulia jännittyneinä noin minuutin ajan, jotta huulet eivät koske geeliin (voit käyttää myös poskien levittimiä)
- vältä syömistä ja juomista seuraavan 20 minuutin ajan

Tuote ei sovellu lapsille eikä alle 18-vuotiaille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Älä käytä jos olet raskaana tai imetät tai suusi ja ikenesi eivät ole täysin terveet.
 

Turvallisuus: CE
Valmistusmaa: Kiina

 

WR43

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Hampaidenhoitosetti ›

Hampaidenhoitosetissä on teräksisellä joustavalla kärjellä varustettu hammaspiikki, hammasraaputin sekä hammaspeili. Poista hammaskivi, värjäymät sekä plakki tehokkaasti mutta hellävaraisesti!
Tuotteen lisätiedot

Pakkaus sisältää muovisen suupeilin sekä kaksi teräksistä instrumenttia hampaiden hoitoon: hammaspinnan kaapimen avulla poistat plakkia, hammaskiveä sekä pinnallisia värjäytymiä, hammaspiikillä puhdistat hampaiden väleistä mm. ruokien jäämät sekä plakin ja hammaskiven. Raaputtimen kärki on kestävää ja joustavaa terästä, joka ei vahingoita hammaskiillettä.

Käyttöohje:
- Hammaskaavin (Dental scaler): Vedä kevyesti käyristettyä kaavinosaa hampaan pintaa pitkin ikenestä poispäin hammasreunaa kohden. Poista hammaskivi kunnes hampaan pinta on puhdas. Toista puhdistus jokaiseen hampaaseen.
- Hammaspiikki (Interdental pick): Vedä varovasti raaputinkärkeä hampaiden välissä ienrajasta poispäin. Poista hammaskivi ja ruoan jäämät hampaiden välistä.

Varoitukset
- Käytä varoen teräväkärkisiä hammasvälineitä
- Vain aikuisten käyttöön – pidä poissa lasten ulottuvilta
- Jos ikenistäsi vuotaa verta käytön jatkuessa, konsultoi hammashoitajaa tai hammaslääkäriä
- Älä nielaise hampaista irronnutta materiaa: hammasplakin jotkut osat voivat aiheuttaa verihyytymiä ja siten lisätä sydänsairauden riskiä joillakin ihmisillä
- Huuhtele suusi säännöllisesti, kun käytät hammasraaputinta

Tämä tuote toimitetaan sinulle kirjeenä.

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Easy Brush hammasvälien puhdistusharjat (16 kpl) ›

DenTek kartionmuotoisilla laajenevilla hammasväliharjoilla puhdistat plakin ja ruuanjäämät tehokkaasti ahtaista ja suuremmista hammasväleistä. Pakkauksessa 16 laadukasta suojatulpallista harjaa.
Tuotteen lisätiedot

Puhdista hammasvälit ja hammasrautojen välit DenTekin Easy Brush -harjoilla! Harjasosan metalliosa on pinnoitettu, joten et voi vahingoittaa hammaskiillettä hammasvälejä puhdistaessasi. Hammasväliharjoissa on joustava jämäkkä varsi, josta saa hyvän otteen. Harjasosa on kartionmuotoinen ja se laajenee yhdestä viiteen millimetriin - poistat siis ruuanjäämät ja plakin tehokkaasti niin hyvin ahtaista kuin väljistäkin hammasväleistä. Pakkauksessa on 16 laadukasta suojakorkillista harjaa.

Miten käytät DenTek Easy Brush -harjoja
Liikuta harjaa edestakaisin hellävaraisesti hammasväleissä. Varo liikaa voimankäyttöä.

Ei sovellu alle 6-vuotiaille.
dentek

Tämä tuote toimitetaan sinulle kirjeenä, jos et tilaa samalla muuta

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Quantum Clean & Whitening -hammasharja ›

Spiraalimaiset harjakset sekä kumiharjat, miellyttävä muotoilu sekä kielenpuhdistin tekevät Quantum Clean & Whitening -hammasharjasta täydellisen puhtaan ja raikkaan suun sekä valkoisen hymyn tekijän.
Tuotteen lisätiedot

Tehokkaasti puhdistava ja hampaiden värjäytymiä poistava puolikova hammasharja, jossa on miellyttävä muotoilu. Puhdista ikenet, hampaiden välit ja hammaspinnat tehokkaasti! Spiraalimaisten harjasten lisäksi harjassa on kumisia harjaksia, jotka auttavat sinua saamaan ja ylläpitämään valkoisen hymyn. Harjan toisella puolella on kielenpuhdistin, jonka ansiosta saat raikkaan hengityksen.

Wisdom Quantum Whitening -harja on erinomainen monipuolinen hampaiden ja koko suun hygieniatyökalu.

kaikkivarit

Harjoja on seuraavissa väreissä: pinkki-valkoinen, vaaleansini-valkoinen, vaaleanvihreä-valkoinen, violetti-valkoinen.

 

HH09

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Pitkävartinen hammaslankain tikulla * 25 vaihtopäätä ›

Easy Flosser -hammaslankaimesta saa pitkän varren ansiosta tukevan otteen ja sillä ulotut hyvin myös taaimmaisiin hampaisiin. Easy Flosser -tuote on suunniteltu erityisesti ihmisille, joilla on hankaluuksia puhdistaa hammasvälejään; langan käyttö voi tuntua hankalalta tai esimerkiksi raskauspahoinvointi aiheuttaa helposti oksennusrefleksin.
Tuotteen lisätiedot

Onko hammasvälien puhdistaminen langalla hankalaa? Saatko helposti oksennusrefleksin puhdistaessasi hampaitasi? Pitkällä varrella varustettu hammaslankain on varustettu 25 vaihtopäällä, joissa on myös hammastikku.

sininen vihrea

Easy Floss -hammaslankaimen käyttö

Liu'uta lankainosaa hammaspintaa pitkin ylös – alas puhdistaen sekä hammasvälit sekä ienrajat.
Hammastikku viedään hammasväliin ientä vasten. Työnnä tikkua varovasti sisään ja ulos, jolloin ruoantähteet ja plakki poistuvat raoista.
Huuhtele lankainosa tarvittaessa. Vaihda hammaslankaimen pää päivittäin.

Lankaimen varren väri on satunnaisesti joko läpikuultava vihreä, oranssi tai sininen. Voit esittää väritoiveen, mutta emme valitettavasti voi taata sen toteutumista.

HH18

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Matkahammasharja kotelossa Wisdom ›

Kätevä matkahammasharja kulkee omassa suojakotelossa. Medium-kovuustason harjakset ja normaalinkokoiset harjapää, joka sopii aikuiselle.
Tuotteen lisätiedot

Kätevä hammasharja kulkee matkoilla mukana omassa suojakotelossaan. Harjan koko pakattuna on 11 x 2,5 x 0,9 cm. Harjaspää on normaalia aikuiselle sopivaa kokoa ja harjasten kovuustaso on medium. Harja puretaan osiin ja harjain kääntyy varsiosan sisään. Varressa on rei'itystä ilmanvaihdon varmistamiseksi.

 kaikkivarit

HH20

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Nauhahammaslankain ahtaille väleille * 30 kpl ›

Easy Slide -nauhahammaslankain on kehitetty ahtaille hammasväleille. Herkkä ikenille, poistaa tehokkaasti plakkia ja likaa hampaiden väleistä. Pakkauksessa 30 kpl hammastikuilla varustettua hammaslankainta.
Tuotteen lisätiedot

Clean Between Easy Slide Flossers -lankain poistaa tehokkaasti likaa ja plakkia ahtaistakin hammasväleistä ollen silti hellä ikenille. Lanka on rispaantumatonta ja se liukuu silkkisesti hammasväleihin. Nauhahammaslankain on helppo ja miellyttävä käyttää. Pakkauksessa on 30 kpl hammastikun sisältävää nauhahammaslankainta.

jee

HH17

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Kielen puhdistaja raikastaa hengityksen ›

Vaivaako sinua pahanhajuinen hengitys? Kielikaavin voi auttaa. Kaavin on valmistettu pehmeästä kumimaisesta aineesta, joten se ei vahingoista kieltä ja sitä on mukava käyttää. Kaapimen pinnassa on nystyröitä, jotka tehostavat kaavinnan tehoa. Kaapimessa on antibakteerisena aineena sinkkisitraatti.
Tuotteen lisätiedot

Monella meistä on ns. karvainen kieli, eli kielen pintaan on kertynyt runsas bakteeripeite. Katteinen kieli aiheuttaa pahanhajuista hengitystä (halitosis). Kielen puhdistus on aiheellista myös siinä tapauksessa, että syljen eritys on vähäistä. Kuivassa suussa bakteerit lisääntyvät.

Hyvään suuhygieniaan kuuluu kielen kaavinnan lisäksi luonnollisestikin säännöllinen hampaiden harjaus, suuveden, hammaslangan tai -lankaimen sekä hammasvälien puhdistustikkujen käyttö. Raikas, puhdas suu tuoksuu ja tuntuu miellyttävältä!

Tuote sisältää sinkkisitraattia (antibakteerinen aine) ja raikastavaa minttuöljyä.
Tuote ei sovellu alle 10-vuotiaille.

Pakkaus sisältää yhden (1 kpl) kielikaapimen.

Käyttöohje
- Huuhtele kielikaavin lämpimällä vedellä
- Työnnä kieli ulos
- Vie kielikaavin mahdollisimman taakse kielen takaosaan
- Vedä kielikaavinta kielenpintaa pitkin
- Huuhtele kielikaavin lämpimällä vedellä ja toista kielenpuhdistus uudelleen, jos on tarvetta
- Harjaa hampaat normaalistiTämä tuote toimitetaan sinulle kirjeenä

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Hellävarainen Fresh Effect -hammasharja ›

Puhdas ja raikas suu hellävaraisesti Wisdon Fresh Effect Sensitive -hammasharjalla, jossa on kaksi kumiharjasta sekä antibakreerinen kielenpuhdistaja.
Tuotteen lisätiedot

Pehmeäharjaksinen laadukas Wisdom Fresh Effect Sensitive -hammasharja tekee suustasi puhtaan ja raikkaan! Harjasten joukossa on kaksi kumiharjasta, joiden ansiosta plakki irtoaa hampaiden pinnoilta tehokkaasti. Hammasharjassa on myös miellyttävältä mintulta maistuva antibakteerinen kielenpuhdistaja.

Eri värivaihtoehtoja - lähetämme satunnaisen värin.

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Hammasrautojen ja -välien puhdistusharja ›

Hammasväliharjan pehmeät harjakset sopivat erinomaisesti suurempien hammasvälien ja hammasrautojen puhdistamiseen.
Tuotteen lisätiedot

Tällä pehmeäharjaisella varrellisella apuvälineellä puhdistat kätevästi suuremmat hammasvälit ja hankalat kohteet - myös takaa hammasrivistöstä. Harjain poistaa plakkia hammasväleistä sekä ienrajasta. Pehmeät harjakset sopivat hammaskojeiden ja rautojen puhdistamiseen.

Käyttö
- Paina harjakset hampaan pintaa vasten, jolloin ne leviävät 
- Pyyhkäise harjakset ienrajaan asti.
- Huuhtele harja aina käytön jälkeen
- Älä käytä kulunutta harjaa
- Älä pakota harjainta väkisin hammasväleihin
- Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Väri on satunnaisesti joko vaaleansininen tai violetti

 

paketti

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Kätevät hammasvälien puhdistustikut 20 kpl ›

Puhdista ahtaatkin hammasvälit tehokkasti ja helposti Clean Between Brushes -hammastikuilla. Sopii henkilöille, joiden mielestä hammaslanka tai -lankain on epämiellyttävä tai hankala käyttää. Pakkauksessa 20 tikkua.
Tuotteen lisätiedot

Puhdista hampaiden välit kätevästi, tehokkaasti ja hellävaraisesti! Nämä pehmeästä kumista valmistetut harjakset sopivat erityisesti ihmisille, joiden mielestä hammaslankaimen tai -langan käyttö on hankalaa tai epämiellyttävää. Nämä puhdistustikut sopivat ahtaisiin hammasväleihin.

Käyttöohje:
Aseta hammastikku hampaiden väliin ja poista ruuanjäämät sekä plakki pehmeillä edestakaisilla liikkeillä. Puhdistustikkujen käyttö stimuloi samalla ikeniä.

Pakkauksessaa 20 tikkua.

clean_between

HH05

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Dental Floss fluorattu vahattu fluorihammaslanka 100m ›

Ahtaat hammasvälit vahauksen ansiosta tehokkaasti puhdistava raikkaan mintun makuinen fluorattu hammaslanka. 100 metriä pienessä kätevässä pakkauksessa.
Tuotteen lisätiedot

Ahtaisiin hammasväleihin kehitetty raikkaan mintun makuinen hammaslanka 100 m pakkauksessa. Dental Floss on fluorattu hammaslanka, joka liukuu vahauksen ansiosta helposti hyvinkin ahtaisiin hammasväleihin.

Muistathan puhdistaa hammasvälit aamuin illoin osana hammashoitoa.

100mlanka

HH06

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Raikastava antibakteerinen suusuihke ›

Antibakteerinen suusuihke, jolla raikastat hengityksesi nopeasti ja helposti missä ja milloin tahansa. Näppärä pieni koko ja välitön teho.
Tuotteen lisätiedot

Mintunmakuinen antibakteerinen suusuihke antaa helposti raikkaan hengityksen pitkäksi aikaa. Suihke on kätevän kokoinen (12,5 ml) joten se kulkee helposti mukana.

Suihkeen koostumus: vesi, etanoli, glyseriini, makuaine, PEG-40 hydrogenoitu risiiniöljy, natriumsakariini, natriumbentsoaatti, setyylipyridiinikloridi.
Tuote sisältää 0,05 % setyylipyridiinikloridia (antibakteerinen aine)
Ei sisällä sokeria

Varoitukset
- Älä sumuta tuotetta silmiin
- Pidä poissa lasten ulottuvilta

 

HH11

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Mint Burst Floss hammasväleissä turpoava lanka 30m ›

Tehokkaasti hampaiden välit puhdistava mintunmakuinen hammaslanka turpoaa käytössä, joten sillä saat puhtaan lopputuloksen niin ahtaimmista kuin hieman suuremmistakin hammasväleistä. Raikas mintun maku.
Tuotteen lisätiedot

Mint Burst hammaslanka turpoaa hammasväleihin sopivaksi käytön aikana. Siksi hammaslanka puhdistaa tehokkaasti ahtaatkin hammasvälit. Lanka ei rispaannu, vaikka hammaslanka koostuu useista ohuista langoista. Tämä hammaslanka on miellyttävästi mintun makuinen ja sen pinta on fluorattu.

30 m

hammaslanka

HH02

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Raikastava suusuihke Beautiful Smile 12ml ›

Näppärän kokoinen tehokkaasti hengityksen raikastava suusuihke.
Tuotteen lisätiedot

Beautiful Smile -suusuihke raikastaa hengityksesi hetkessä. Sujauta pienikokoinen suihke taskuusi tai laukkuusi eikä sinun tarvitse enää jännittää lähikontakteissa.

EI LASTEN ULOTTUVILLE
ÄLÄ SUIHKUTA KASVOIHIN

Spray sisältää mentholia, xylitolia, maku- ja makeutusaineita, vihreä tee -uutetta, aloe vera -uutetta, vettä

HH38

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Minerals ™ Enamel Booster hampaiden hoitogeeli ›

Hammaskiillettä vahvistava hoitogeeli auttaa sinua säilyttämään hampaasi valkoisina valkaisun jälkeen. Remineralisoiva geeli hoitaa hampaiden pintaa siten, että ne ovat vähemmän herkät vihlonnalle. Pidä huolta hammaskiilteestäsi helposti ja kätevästi!
Tuotteen lisätiedot

Remineralisoiva hoitogeeli sinulle, joka olet valkaissut hampaasi! Minerals Enamel Booster ei ole valkaiseva tuote, mutta se auttaa ylläpitämään hampaiden tahrattomuutta ja valkoisuutta valkaisun jälkeen. Geeli sulkee ja vahvistaa hammaskiillettä, jolloin se reagoi vähemmän kylmään ja kuumaan. Toisin sanoen vihlontaherkkyys vähenee.

Minerals ™ Enamel Booster -geelissä (2 ml) on kaliumia, fluoria ja kalsiumfosfaattia. Käytä geeliä valkaisun jälkeen sekä muulloinkin, kun tunnet, että hampaitasi jostain syystä vihloo.

Remineralisoiva hoitogeeli
- tekee kiilteestä vahvemman
- vähentää vihlontaa
- säilyttää hampaiden valkoisuuden
- maistuu ihanan raikkaalta piparmintulta

KÄYTTÖ
- poista korkki ja käännä kynän alaosaa monta kertaa - harjaksiin ilmestyy geeliä
- ota leveä "hymyilme" ja sivele geeliä hampaille
- puolen minuutin jälkeen voit lopettaa "hymyilemisen"
- älä syö tai juo 10 minuuttiin
- huuhtele suu halutessasi

HUOM!
- säilytä lasten ulottumattomissa
- vain yli 18-vuotiaille
- vältä silmä- ja ihokontaktia; tarvittaessa pyyhi geeli pois ja huuhtele
- älä käytä jos olet raskaana/imetät
- älä käytä jos suusi ja ikenesi eivät ole terveet

Sisältää natriumfluoridia (0,059% W/v Fluoride)

Lähetetään pakkaus litistettynä

VALITSE ALASVETOVALIKOSTA HALUAMASI PARASTA ENNEN -PÄIVÄYS

Valmistusmaa: USA

 

WR03

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 15,90 €

Loading Päivittää

GlamWhite hampaiden kiillotus- ja valkaisusetti ›

Myös ALE-erä, jossa geelikynän parasta ennen -päiväys 7/2018 * Hampaiden harjaus on tärkeä osa hammashoitoa, mutta se yksistään ei riitä poistamaan plakkia ja värjäytymiä. Jos haluat kokea todella puhtaan suun tunteen, GlamWhite kiillotus- ja valkaisusetti on kokeilemisen arvoinen. Kiillotussettiin kuuluu 2 ml Forever White -hampaiden geelivalkaisukynä, jolla viimeistelet kauniin hymysi. HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN
Tuotteen lisätiedot

Suorita hymyäsi kaunistava hampaiden kiillotus ja vaalennus kotona - kätevästi juuri silloin kun se sinulle sopii! Glam White -paketin hampaidenhoitovälineiden avulla poistat plakkia, hammaskiveä ja värjäymiä, joihin hampaiden harjaus valkaisevalla tahnalla ei riitä. Täydellisen puhtauden lisäksi hampaiden pintojen kiillotus ja käsittely valkaisugeelillä  tekevät hymystäsi säkenöivän.

Tyylikkäässä kiillotus- ja valkaisupaketissa on kaikki tarvittava kivuttomaan ja tehokkaaseen hampaiden puhdistukseen. Paketti sisältää peroksidittoman  Forever White -geelivalkaisukynän. Tämä on Yhdysvaltain markkinoiden eniten ostettu geelikynä kotivalkaisuun.

 

Glam White -säilytyslaussa on
- hampaiden kiillotuslaite, jossa vaihtopäitä ja erillinen pää ienten hyvinvointia tehostavaan hierontaan
- kaksi purkkia valkaisevaa fluoritahnaa
- suupielten levittäjä (tuki pitää huulet pois tieltä hoidon ja valkaisukynän käytön aikana)
- varrellinen peili
- piikki hammasvälien tehokkaaseen puhdistukseen ja plakin poistoon
- Forever White hampaiden valkaisukynä 2 ml

 kiillotussetti2

MITEN PUHDISTUS- JA KIILLOTUSLAITETTA KÄYTETÄÄN
- Avaa patteriluuku kansi  ja laita laitteeseen 2 kpl  AA-paristoa (paristot eivät kuulu pakettiin). Ruuvaa kansi takaisin paikoilleen - älä kiristä liian paljon.
- Aseta suupielten aukipitäjä (ks. kuvia asetuksesta englanninkielisestä ohjeesta), jos haluat käyttää sitä. Levittäjän käyttö ei ole pakollista, mutta sen ansiosta hampaiden käsittely on helpompaa ja valkaisugeeli ei leviä huuliisi .
- Laita kiillotuspäähän fluoritahnaa tai levitä hammastahna vaihtoehtoisesti suoraan hampaillesi sormella. Paina hiontakuppia kevyesti hampaita vasten ja käynnistä laite.
- Varo painamasta liian voimakkaasti! Laite pysähtyy, jos painat liikaa. 
- Kiillota jokaista hammasta kevyin pyörivin liikkein parin sekunnin ajan per kohta.
- Kun käsittely on valmis, huuhtele suusi.

Irrota irtopää laitteesta aina käytön jälkeen ja pese se vedellä. Älä laita itse laitetta veteen, sillä moottori ei kestä sitä.

HUOMIOITAVAA
- Laitetta saa käyttää enintään kahdesti kuukaudessa  
- Säilytä pois lasten ulottuvilta 
- Vain yli 18-vuotiaille

Lue Forever White -geelikynän käytöstä ja sen kontraindikaatioista >>>

 

WR02

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 34,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. lisätietoa evästeistä

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje