Hampaiden valkaisupaketit ja valkaisugeelit

Muottivalkaisu on tehokkain tapa valkaista hampaat kotona, kaikessa rauhassa ja edullisesti. Valkaisuun tarvitset lämpömuotoiltavat muotit, valkaisugeeliä sekä mielellään myös valkaisutehoa lisäävän LED-valon. Huippulaadukas yhdysvaltalainen Beaming White Premium Teeth Whitening Kit -kotivalkaisupaketti sisältää kaiken tämän sekä lisäksi vielä hammaskiillettä vahvistavan ja puhdistavan hoitosprayn sekä säilytyskotelon muotoillun muotin hygieeniseen säilyttämiseen. Meiltä voit ostaa tietysti myös pelkkää Beaming White -valkaisugeeliä kotivalkaisupakettiisi riittoisissa 10 ml refill-ruiskuissa.  Muottivalkaisulla saavutettua tulosta ylläpidät kätevästi geelivalkaisukynällä.

 

Beaming White Premium Set + 10 ml refill ›

Yhdysvaltain suosituin hampaiden kotivalkaisupaketti Beaming White Premium sinulle, joka haluat täydellisen valkoisen hymyn! Peroksiditon ja tehokas valkaisugeeli yhdessä LED-valon ja hoitosprayn kanssa takaavat kauniin lopputuloksen. Pakkauksessa on mukana kaikki, mitä tarvitset saadaksesi valkoiset hampaat. Pakkaus + 10 ml täyttöruisku. HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN
Tuotteen lisätiedot

Tilaa laadukas ja supersuosittu Beaming White Premium -valkaisupakkaus ja 10 ml refill-ruisku valkaisevaa tehogeeliä edulliseen yhteishintaan!

Säästä selvää rahaa tilaamalla samalla jo valmiiksi täyttöruisku, joka riittää noin 12 valkaisukertaan.
 

valkaisupaketti_ISO1


HAMPAIDEN KOTIVALKAISU ON KIELLETTY JOS  

- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- sinulla on mitä tahansa suun tai hampaiden terveysongelmia (reikiä, rappeumia, paljastuneita hammaskauloja, iensairauksia, kuluneet hampaat jne.)
- käytät oikomakojetta tai rautoja
- sinulle on tehty lähikuukausina jokin operaatio suun tai hampaiden alueelle
- olet allerginen peroksidille *

 
geeli2

 *** Valkaisevan geelin teho perustuu natriumperkarbonaattiin. Syljen sekaan joutuessaan tämä aine vapauttaa 0,1% vetyperoksidia. Tämä on nykyisen EU-lainsääsännön sallima enimmäisraja hampaiden kotivalkaisuaineille. 

kaunisparihymyilee_hampaat

 Geelien parasta ennen -päiväys 2/2019

BLOGGAAJA!
Haluatko testata Beaming White Premium -kotivalkaisupakkausta tai muita hampaiden valkaisutuotteitamme?  Ota yhteyttä!

 

 

 

Hinta: 60,90 €

Loading Päivittää

Beaming White Premium valkaisupakkaus ›

Yhdysvaltain suosituin hampaiden kotivalkaisupaketti Beaming White Premium sinulle, joka haluat täydellisen valkoisen hymyn! Peroksiditon ja tehokas valkaisugeeli yhdessä LED-valon ja hoitosprayn kanssa takaavat kauniin lopputuloksen. Pakkauksessa on mukana kaikki, mitä tarvitset saadaksesi valkoiset hampaat. HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN
Tuotteen lisätiedot

Haaveiletko valkoisista hampaista? Tilaa aito ja alkuperäinen Beaming White Premium Teeth Whitening Kit -kotivalkaisupakkaus ja tee haaveestasi totta! Tämän valkaisupaketin geeli on peroksiditonta, hammasystävällistä ja kehitetty yhteistyössä hammaslääketieteen ammattilaisten kanssa.  Beaming White Premium -kotivalkaisusetti on Yhdysvaltain suosituin kotivalkaisupaketti turvallisena EU-hyväksyttynä versiona.

Tiesitkö: Beaming White -laatuun luottavat myös lukuisat hammashoitolat ja kauneussalongit kautta maailman!

 Tyylikäs säilytyslaukku sisältää kaiken tarvittavan tehokkaaseen hampaiden muottivalkaisuun
- Laadukas ph-neutraali, peroksiditon ja hammasystävällinen valkaiseva geeli (10 ml ruisku), joka riittää  noin 10-14 käsittelykertaan
- Puhdistava, hammaskiillettä vahvistava hoitospray
- 2 lämpömuotoiltavaa hammasmuottia
- säilytysrasia valmiille muoteille
- mini-LED-valo, jonka käyttö tehostaa ja nopeuttaa valkaisugeelin vaikutusta
- suomenkieliset käyttöohjeet

 

valkaisupaketti_ISO1


HAMPAIDEN KOTIVALKAISUA EI SAA TEHDÄ JOS 

- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- sinulla on mitä tahansa suun tai hampaiden terveysongelmia (reikiä, rappeumia, paljastuneita hammaskauloja, iensairauksia, kuluneet hampaat jne.)
- käytät oikomakojetta tai rautoja
- sinulle on tehty lähikuukausina jokin operaatio suun tai hampaiden alueelle
- olet allerginen peroksidille *

 
MAHDOLLISIA SIVUVAIKUTUKSIA
- hampaissa voi esiintyä vihlontaa tai ikenissä ja huulissa pistelyä

 

HUOMAATHAN

- Jos Premium-pakkauksesi geeli on lopussa, mutta setti muuten käyttökelpoisessa kunnossa, voit tilata meiltä pelkän 10 ml refill-ruiskun samaa laadukasta Beaming White -valkaisugeeliä, mitä alkuperäinen pakkauskin sisältää
- Suosittelemme käyttämään valkaistuille hampaille hammaskiillettä vahvistavaa ja vihlontaa vähentävää Minerals Enamel Booster -hoitogeeliä
- Ylläpidä valkoista hymyäsi pesemällä hampaat säännöllisesti laadukkaalla valkaisevalla Daily White Fusion -puhdistusvaahdolla tavallisen hammastahnan sijaan
- Yksittäisten värjäytymien käsittelyyn tai silloin tällöin tehtävään hampaiden kirkastukseen suosittelemme Yhdysvaltain myydyintä geelivalkaisukynä Forever Whitea
- Muistathan kiinnittää huoniota elintapoihisi: vältä värjääviä juomia, ruokia ja tupakointia!
- Voit käyttää maksimissaan 4  Premium-kotivalkaisupakettia (= neljä pakkausta) vuodessa

 

bestset

 

Lataa Premium-pakkauksen tuoteseloste ja käyttöohjeet PDF-muodossa tästä:  BeamingWhitePremium

 *** Valkaisevan geelin teho perustuu natriumperkarbonaattiin. Syljen sekaan joutuessaan tämä aine vapauttaa 0,1% vetyperoksidia. Tämä on nykyisen EU-lainsääsännön sallima enimmäisraja hampaiden kotivalkaisuaineille. 

kaunisparihymyilee_hampaat

 

BLOGGAAJA!
Oletko kiinnostunut testaamaan Beaming White Premium -kotivalkaisupakkausta tai jotain muuta tuotettamme ja kertomaan kokemuksestasi lifestyle-, muoti-, kauneus- tai terveysaiheisessa blogissasi? Ota rohkeasti yhteyttä!

 
Premium Teeth Whitening Kit on aito ja alkuperäinen Beaming White -tuote

ennenjalkeen2

WR04

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 42,90 €

Loading Päivittää

GlamWhite hampaiden kiillotus- ja valkaisusetti ›

Myös ALE-erä, jossa geelikynän parasta ennen -päiväys 7/2018 * Hampaiden harjaus on tärkeä osa hammashoitoa, mutta se yksistään ei riitä poistamaan plakkia ja värjäytymiä. Jos haluat kokea todella puhtaan suun tunteen, GlamWhite kiillotus- ja valkaisusetti on kokeilemisen arvoinen. Kiillotussettiin kuuluu 2 ml Forever White -hampaiden geelivalkaisukynä, jolla viimeistelet kauniin hymysi. HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN
Tuotteen lisätiedot

Suorita hymyäsi kaunistava hampaiden kiillotus ja vaalennus kotona - kätevästi juuri silloin kun se sinulle sopii! Glam White -paketin hampaidenhoitovälineiden avulla poistat plakkia, hammaskiveä ja värjäymiä, joihin hampaiden harjaus valkaisevalla tahnalla ei riitä. Täydellisen puhtauden lisäksi hampaiden pintojen kiillotus ja käsittely valkaisugeelillä  tekevät hymystäsi säkenöivän.

Tyylikkäässä kiillotus- ja valkaisupaketissa on kaikki tarvittava kivuttomaan ja tehokkaaseen hampaiden puhdistukseen. Paketti sisältää peroksidittoman  Forever White -geelivalkaisukynän. Tämä on Yhdysvaltain markkinoiden eniten ostettu geelikynä kotivalkaisuun.

 

Glam White -säilytyslaussa on
- hampaiden kiillotuslaite, jossa vaihtopäitä ja erillinen pää ienten hyvinvointia tehostavaan hierontaan
- kaksi purkkia valkaisevaa fluoritahnaa
- suupielten levittäjä (tuki pitää huulet pois tieltä hoidon ja valkaisukynän käytön aikana)
- varrellinen peili
- piikki hammasvälien tehokkaaseen puhdistukseen ja plakin poistoon
- Forever White hampaiden valkaisukynä 2 ml

 kiillotussetti2

MITEN PUHDISTUS- JA KIILLOTUSLAITETTA KÄYTETÄÄN
- Avaa patteriluuku kansi  ja laita laitteeseen 2 kpl  AA-paristoa (paristot eivät kuulu pakettiin). Ruuvaa kansi takaisin paikoilleen - älä kiristä liian paljon.
- Aseta suupielten aukipitäjä (ks. kuvia asetuksesta englanninkielisestä ohjeesta), jos haluat käyttää sitä. Levittäjän käyttö ei ole pakollista, mutta sen ansiosta hampaiden käsittely on helpompaa ja valkaisugeeli ei leviä huuliisi .
- Laita kiillotuspäähän fluoritahnaa tai levitä hammastahna vaihtoehtoisesti suoraan hampaillesi sormella. Paina hiontakuppia kevyesti hampaita vasten ja käynnistä laite.
- Varo painamasta liian voimakkaasti! Laite pysähtyy, jos painat liikaa. 
- Kiillota jokaista hammasta kevyin pyörivin liikkein parin sekunnin ajan per kohta.
- Kun käsittely on valmis, huuhtele suusi.

Irrota irtopää laitteesta aina käytön jälkeen ja pese se vedellä. Älä laita itse laitetta veteen, sillä moottori ei kestä sitä.

HUOMIOITAVAA
- Laitetta saa käyttää enintään kahdesti kuukaudessa  
- Säilytä pois lasten ulottuvilta 
- Vain yli 18-vuotiaille

Lue Forever White -geelikynän käytöstä ja sen kontraindikaatioista >>>

 

WR02

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 34,90 €

Loading Päivittää

Beaming White valkaisugeeli 10 ml refill ›

Myös megahalpa poistoerä 6/18 * Tehokas ja turvallinen, alkuperäinen yhdysvaltalainen Beaming White -valkaisugeeli 10 ml täyttöruiskussa sinulle, jonka kotivalkaisupaketista (Premium tai solarium kit) vaalennusgeeli on loppunut, mutta pakkauksen sisältö on muuten vielä käyttökelpoisessa kunnossa.
Tuotteen lisätiedot

Täydennysgeeli 10 ml Beaming White -kotivalkaisupakettiin (Premium tai Whiten While You Tan).  Ruiskun sisältö riittää keskimäärin 12 käsittelykertaan.
Tehokasta, turvallista ja raikkaan mintun makuista valkaisugeeliä hampaiden kotivalkaisuun. Tuote on  samaa geeliä, mitä sait alkuperäisen Premium Teeth Whitening Kit -pakkauksen mukana.

 

geeli2

 

ET VOI VALKAISTA HAMPAITASI JOS
- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- sinulla on jotain suun tai hampaiden terveysongelmia (reikiä, rappeumia, paljastuneita hammaskauloja, iensairauksia, kuluneet hampaat jne.)
- käytät oikomakojetta tai rautoja
- sinulle on tehty lähikuukausina jokin operaatio suun tai hampaiden alueelle
- olet allerginen peroksidille *

Huomioi, että valkaisu voi aiheuttaa sivuvaikutuksena lievää pistelyä, kirvelyä tai vihlontaa.
Valkaisu ei estä hampaita värjäytymästä uudelleen - kiinnitä siis huomiota ruoka- ja juomavalioosi sekä elintapoihisi säilyttääksesi valkaisun tehon

Valkaisugeelin valmistusmaa: USA

 

beautiful_smile_kuva 

* Geelin vaikuttava aine on natriumperkarbonaatti, josta vapautuu 0,1% vetyperoksidia sen sekoittuessaan sylkeen (EU:n sallima yläraja).

 Tuoteselosteen voit ladata PDF-muodossa tästä:  BW_refill_10ml

WR77

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 12,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

 

Valikoimassamme on supersuositun Beaming White Teeth Whitening Kit -pakkauksen vaihtoehtona myös edullisempi EU-hyväksytty versio täydellisestä kotivalkaisusetistä:  Happy Whitening Advanced Teeth Whitening Set -pakkaus sisältää peräti 15 ml tehokasta valkaisugeeliä, 3 lämpömuotoiltavaa muottia sekä LEDin.

 

 

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. lisätietoa evästeistä

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje