Valkaisukynät ja -liuskat

Hampaiden valkaisu liuskoilla on helppo suorittaa ja sillä saat jo muutamassa päivässä selkeästi näkyviä tuloksia. Geelikynä on toinen vaihtoehto, jos et halua käyttää muottivalkaisua. Kynällä käsittelet hampaitasi siististi ja tarkasti – joko kaikki hampaat tai ainoastaan paikalliset värjäytymät. Geelikynän käyttö on myös hyvä ns. jatkohoito muottivalkaisutuille hampaille. Valitse huippulaadukas yhdysvaltalainen Forever White -geelikynä joko 2 ml tai 4 ml kokoisena versiona, 2 ml Beautiful Smile -geelikynä, 2 ml Bright Smile -geelikynä tai Happy Whitening -sarjan kynä joko normaalissa 2 ml tai jättimäisessä 4,5 ml XXL-koossa. Suosittelemme hankkimaan myös ns. poskien / huulten levittäjät, joiden kanssa valkaisu on huomattavasti helpompaa: levittäjät estävät huulia sotkeutumasta geeliin ja pitävät hampaat ja liuskat kuivana käsittelyn ajan. Käsittely on helpompaa, miellyttävämpää ja tehokkaampaa!

 

Spotlight Whitening valkaisuliuskat ›

POISTOALE! Parasta ennen -päiväys 7/2018 * Suosittu uutuustuote hampaiden kotivalkaisuun! Irlantilaisten hammaslääkäreiden kehittämä hampaiden liuskavalkaisu. Kätevä ja tehokas 2 viikon hoitojakso.
Tuotteen lisätiedot

POISTOALE! Parasta ennen -päiväys 7/2018 * Huom! Parasta ennen -päiväys ei tarkoita, että tuotteen teho loppuisi siihen.

Valkaisuliuskojen käyttö on helppoa ja siistiä: liimaat liuskan kerran päivässä tunniksi sekä ylä- että alahampaiden ulkopintoja vasten, käännät ylimääräisen liuskan alareunan hampaan taakse ja jatkat normaaleja toimiasi. Vältä hampaiden koskettelua ja kielen sekä huulten osumista liuskoihin. Tunnin vaikutusjakson jälkeen peset hampaasi.

Käytä valkaisuliuskoja tunnin verran päivässä kahden viikon ajan - värjäytymät haalistuvat ja hymysi kirkastuu. Liuskat sisältävät tehoaineenaan pienen määrän vetyperoksidia.

KATSO VIDEO VALKAISULIUSKOJEN KÄYTÖSTÄ (englanniksi) - havainnollinen esitys alkaa noin kohdasta 3:00

ET VOI KÄYTTÄÄ HAMPAIDEN VALKAISULIUSKOJA JOS
- olet raskaana tai imetät
- olet alle 18-vuotias
- olet allerginen vetyperoksidille

LOPETA LIUSKOJEN KÄYTTÖ VÄLITTÖMÄSTI JOS
- saat ärsytysoireita esim. ikeniin
- hampaiden vihlonta lisääntyy merkittävästi. Lievempää vihlontaa voi lieventää vihlomista vähentävillä hammastahnoilla tai hampaiden hoitogeelillä

VAROITUKSET
- pidä pois lasten ulottuvilta
- liuskoja ei saa niellä
- älä koske silmiisi koskettuasi valkaisuliuskoihin

AINESOSAT: PVP, hydroksipropyyli, metyyliselluloosa, glyseriini, aqua, alkoholi, EDTA, steviosidi, natriumkloriitti, DL-mentoli, vetyperoksidi

* HUOM! TUOTE TOIMITETAAN KUVASSA NÄKYVÄ PAHVIPAKKAUS LITTEÄNÄ

 

spotlight_whitening_1

Vanha hinta: 49,90 €

Hinta: 24,90 €

Säästö: 25,00 €

Sale

Valkaisuliuskat hampaiden kotivalkaisuun ›

Vaaleammat hampaat ja kaunis puhdas hymy kotikonstein? Se onnistuu helposti ja edullisesti Advanced Teeth Whitening Strips -valkaisuliuskoilla. Pakkauksessa on liuskat 14 päivän käsittelyä varten. Tuote ei sisällä peroksidia ja se on ph-neutraali.
Tuotteen lisätiedot

Advanced Teeth Whitening Strips  -valkaisuliuskoilla vaalennat hampaasi turvallisesti, edullisesti ja kivuttomasti kotona. Samalla poistat esimerkiksi kahvista, tupakasta, teestä ja punaviinistä aiheutuneita värjäytymiä. Pakkauksessa on liuskat 14 vaalennuskäsittelykertaan.

 

Hampaita valkaisevien liuskojen käyttö lyhyesti
- Pese hampaat ja puhdista hammasvälit
- Laita pienempi liuska alahampaiden ja isompi ylähampaiden pinnalle. Ylimääräiset reunat voit taitella hampaiden taakse pois tieltä.
- Pidä liuskoja hampaissa 30 minuutista 60 minuuttiin. Älä koskaan aseta liuskoja siten, että ne tulevat ikenien päälle.
- Poista liuskat käsittelyn jälkeen ja huuhtele ylimääräinen geeli suustasi. Vältä syömistä ja juomista tunnin ajan.
- Toista käsittely joka päivä niin kauan, kunnes olet saavuttanut toivotut tulokset.
- Pidä vähintään viikon tauko valkaisussa viimeistään 2 viikon yhtäjaksoisen käytön (1 pakkaus) jälkeen.

 

white_valkaisuliuskat

 

Huomioitavaa
- raskaana olevat tai imettävät naiset eivät saa käyttää valkaisuliuskoja
- liuskat eivät sovellu alle 18-vuotiaille
- liuskoja ei voi käyttää hammasrautojen kanssa
- pidä liuskat pois pienten lasten ulottuvilta, säilytä viileässä ja pimeässä
- et voi käyttää liuskoja, jos sinulla on peroksidiallergia *
- vältä tuotteen sisältämän geelin joutumista silmiin (jos näin käy, huuhtele runsaalla kylmällä vedellä)
- jos sinulla on minkäänlaisia suu-, ien- tai hammasongelmia (esimerkiksi haavoja, paljastuneita hammaskauloja, rappeutumia, ientulehdus, hampaissa reikiä) tai sinulle on viime aikoina tehty jonkinlainen hampaiden tai suun alueelle kohdistuva toimenpide, et voi käyttää liuskoja
- liuskoja ei saa niellä
- tuote saattaa aiheuttaa hampaiden vihlontaa sekä ienten, huulten ja suun alueen "pistelyä" etenkin herkimmille henkilöille. Jos saat käytöstä voimakasta ärsytystä ikeniin tai hampaitasi vihloo kovasti, vähennä liuskojen vaikutusaikaa, harvenna valkaisukertoja tai lopeta niiden käyttö kokonaan

 

Vinkki: Vihlontaan voit saada helpotusta hammaskiillettä vahvistavasta valkaisevasta entsyymihammastahnasta.
Valkaistuille tai vihloville hampaille on kehitetty täsmätuote, remineralisointigeeli joka vahvistaa ja sulkee hammaskiillettä sekä tekee hampaat vähemmän araksi kylmälle ja kuumalle.

Huomaathan, että valkaiseminen ei voi estää uusien värjäytymien muodostumista, joten kiinnitä huomiota terveisiin ruokailu- ja juomatottumuksiin sekä vältä tupakkaa ja nuuskaa!

 

Pakkauksessa on
- 14 liuskaa sekä ylä- että alahampaisiin
- hampaiden sävykartta
- suomenkielinen käyttöohje

 

Suosittelemme käyttämään valkaisuliuskojen kanssa ns. huultenlevittäjiä. Huultenlevittäjät auttavat hampaiden pintoja pysymään kuivina, jolloin liuskat pysvät paremmin paikoillaan ja vaikuttavat intensiivisemmin. Huulia ei tarvitse jännittää valkaisun aikana, mikä tekee valkaisusta miellyttävämpää.

 

Tuotteen sisältämät aineet: Sodium Chlorite, Sodium Bicarbonate, Glycerol, Propylene Glycol, Deionized Water, Triethanolamine, Carbomer, Carboxymethyl, Poly vinylpyrrolidone, Menthol
Valmistaja: Onuge Personal Care Co., Ltd (Kiina) * geeli vapauttaa syljen kanssa reagoidessaan 0,1% vetyperoksidia, mikä on yläraja EU:n alueella laillisesti myytäville hampaiden kotivalkaisutuotteille

Turvallisuus: CE

Voit ladata tuotteen tuoteselosteen ja käyttöohjeen pdf-muodossa tästä >>>  AdvancedTeethWhiteningStrips

WR11

Hinta: 28,90 €

Loading Päivittää

Valkaisukynä Happy Whitening XXL-koko 4,5 ml ›

Tyylikäs ja helppokäyttöinen Happy Whitening -geelivalkaisukynä sisältää jopa 4,5 ml tehokasta peroksiditonta hampaita valkaisevaa geeliä. Tämä on yli tuplasti enemmän mitä valkaisukynät yleensä.
Tuotteen lisätiedot

Todella riittoisa 4,5 ml peroksiditonta valkaisugeeliä sisältävä tyylikäs metallinhohtoinen geelikynä kulkee mukanasi minne tahansa. Käsittele hampaitasi siististi ja miellyttävästi raikkalla valkaisugeelillä ja huomaa, miten hampaiden sävy vaalenee ja tummentumat haalistuvat. Käyttö ei vaadi hampaiden pesua ja hammasvälien puhdistamista suurempia erityisjärjestelyjä, mutta huulten/poskien levittimiä käyttämällä maksimoit tehon ja estät huulten ja geelin kontaktin.

jatti_valkaisukyna_2

Voit käyttää geeliä 1-2 kertaa vuorokaudessa enintään 2 viikkoa yhtäjaksoisesti. Tämän jälkeen tulee pitää vähintään viikon tauko. Geelikyniä ei saisi valmistajan ohjeen mukaan käyttää yli neljää kappaletta vuodessa.

Varoitukset
- ainoastaan kotikäyttöön hampaiden valkaisutarkoituksessa
- älä niele geeliä tarpeettomasti
- vältä silmä- ja ihokontaktia
- varmista, että lapset eivät pääse käsiksi tuotteeseen
- älä säilytä kuumassa
- huomaa, että valkaisevan geelin käyttö voi aiheuttaa hampaiden vihlontaa ja ikenien pistelyä sekä kylmän/kuuman arkuuuden lisääntymistä. Vihlontaa voit vähentää ja ennaltaehkäistä käyttämällä hammaskiillettä vahvistavaa ja sulkevaa hoitogeeliä.

Geelikynää ei tule käyttää jos
- olet alle 18-vuotias
- ikenesi tai suusi limakalvot eivät ole täysin terveet ja/tai hampaissasi on reikiä
- imetät/olet raskaana
- sinulla on peroksidiallergia *

nainenpuutarhassa

 

Ainesosat: Sodium Chlorite, Sodium Bicarbonate, Glycerol, Propylene Glycol, Deionized Water, Triethanolamine, Carbomer, Carboxymethyl, Poly vinylpyrrolidone, Menthol
Tuote on CE-sertifioitu
Valmistusmaa: Kiina

* tuote vapauttaa 0,3% karbamidiperoksidia

WR102

Hinta: 27,90 €

Loading Päivittää

Hampaiden valkaisukynä Happy Whitening 2 ml ›

Nopeaa ja vaivatonta hampaiden vaalennusta ja värjäytymien poistoa! Happy Whitening on periksiditon 2 ml geelikynä, jolla käsittelet hampaasi siististi.
Tuotteen lisätiedot

Vaivatonta ja turvallista hampaiden valkaisua - joko yksittäisiin värjäytyneisiin kohtiin tai kauttaaltaan hymyä vaalentamaan. Happy Whitening valkaisukynässä on 2 ml peroksiditonta raikasta geeliä.

Happy Whitening -geelikynää voit käyttää kahdesti päivässä maksimissaan kaksi viikkoa yhtäjakoisesti. Geelikynien käyttö suositellaan rajoitettavan neljään vuodessa ja säännöllisen käytön jälkeen tulisi aina pitää vähintään viikon-parin pituinen tauko.

Geelikynän käyttöön liittyvät varoitukset
- tarkoitettu ainoastaan kotikäyttöön ja vain hampaiden valkaisuun
- vältä suuren geelimäärän nielemistä
- estä geelin joutuminen silmiin
- pidä poissa lasten ulottuvilta, älä säilytä kuumassa paikassa
- geelin käyttö voi aiheuttaa hampaiden vihlontaa ja ikenien pistelyä

Et voi käyttää valkaisevaa geelikynää jos
- olet alle 18-vuotias
- ikenesi tai suusi limakalvot eivät ole täysin kunnossa tai hampaissasi on reikiä
- imetät tai olet raskaana
- olet allerginen peroksidille *

 parihymyileetosivalkhampat

Ainesosat: Sodium Chlorite, Sodium Bicarbonate, Glycerol, Propylene Glycol, Deionized Water, Triethanolamine, Carbomer, Carboxymethyl, Poly vinylpyrrolidone, Menthol
Tuote on CE-sertifioitu
Valmistusmaa: Kiina

* tuote vapauttaa 0,3% karbamidiperoksidia reagoidessaan syljen kanssa.

WR101

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Hampaita valkaiseva geelikynä Beautiful Smile 2ml ›

Beautiful Smile - geelikynällä hymyn raikastaminen on vaivatonta ja nopeaa. Käytä kynää 1-2 kertaa päivässä maksimissaan 2 viikon ajan.
Tuotteen lisätiedot

Valkaisevaa geeliä sisältävällä sivellinpäisellä kynällä valkaiset hampaasi kätevästi ja nopeasti! Kevyt kynä kulkee mukanasi matkoilla minne tahansa.
Geeli täyttää CE-vaatimukset eikä se näin ollen vahingoita hammaskiillettäsi.

NÄIN HELPPOA ON GEELIKYNÄN KÄYTTÖ:
pese hampaat
käännä kynän alaosaa saadaksesi geeliä esille
sivele ohuelti geeliä hampaiden etupinnoille
- muista pitää huulesi jännittyineinä, jotta ne eivät koske geeliin!
anna geelin vaikuttaa noin 10 minuuttia
huuhtele suusta ylimääräinen geeli vedellä ja ole syömättä ja juomatta seuraavat 30 minuuttia

toista käsittely kahdesti päivässä korkeintaan viiden päivän ajan
säilyttääksesi saavutetun tuloksen käytä jatkossa 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa (valkaisevaa geeliä ei tule käyttää kuitenkaan jatkuvasti, 14 päivän käytön jälkeen on pidettävä tauko)

 

ET VOI VALITETTAVASTI KÄYTTÄÄ GEELIKYNÄÄ JOS

olet alle 18v
olet raskaana/imetät
sinulla on hammas- tai ienvaivoja

kyna

Geelin tehoaine on karbamidiperoksidi (max. 0,3%)
Peroksiditon geeli sisältää glyserolia ja propyleeniglykolia, karbomeeri, makuaineena piparminttuöljyä, trietanoliamiinia,

Kynässä on 2 ml geeliä.

 

WR13

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

Hampaita vaalentava geelikynä Bright Smile 2 ml ›

Valkaise hampaasi kätevästi Bright Smile -geelikynällä! Saat valkoisemman hymyn jo parin minuutin päivittäisellä käsittelyllä. Kynällä käsittelet siististi sekä yksittäisiä pinnallisia värjäytymiä että vaalennat hymyäsi kauttaaltaan. Soveltuu erinomaisesti muottivalkaisulla saavutetun tuloksen jatkohoidoksi. Tuote on peroksiditon ja siinä on raikkaan makuinen.
Tuotteen lisätiedot

Haluatko valkoisen hymyn nopeasti ja kätevästi? Geelikynällä valkaiset hampaasi siististi milloin vain! Geelikynän käyttäminen on todella helppoa: pese hampaasi ja huuhtele suu, levitä geeliä putkilon päässä olevalla siveltimellä hampaiden etupintoihin tai käytä ainoastaan paikallisiin värjäytymiin. Valkaisugeeli voi poistaa ja vaalentaa teen, kahvin, colajuomien, viinin sekä tupakan aiheuttamia värjäytymiä. Geelikynällä on myös mahdollista ylläpitää muottivalkaisulla saavutettua valkaisutulosta. Geelin tehoaine on karbamidiperoksidi (0,3%)*. Geeli maistuu raikkaalta piparmintulta. Kynässä on 2 ml valkaisugeeliä.

 Valkaisukynän käyttöä suositellaan maksimissaan 1 tai 2 kertaa / vrk ja enintään kahden viikon ajan yhtäjaksoisesti. Pidä jakson jälkeen ainakin viikon tauko valkaisukynän käytössä. Käytä korkeintaan neljä geelikynää vuodessa.

bright_smile_geelikynä

Geelikynään liittyvät varoitukset
- tarkoitettu ainoastaan kotona tapahtuvaan hampaiden valkaisuun
- vältä geelin nielemistä
- geelin joutumista silmiin on vältettävä
- tuote pidettävä pois lasten ulottuvilta

Et voi käyttää valkaisukynää mikäli
- olet nuorempi kuin 18 vuotta
- ikenesi tai suusi limakalvot eivät ole täysin kunnossa tai hampaissasi on reikiä
- imetät tai olet raskaana
- olet allerginen peroksidille *

HUOMAA! Tilapäinen hampaiden vihlonta on normaalia. Erityisesti jos hampaasi reagoivat helposti kylmään tai kuumaan, voit kokea pistelyä tai vihlontaa. Jos ärsytys tai arastus tuntuu jatkuvan tai koet sen epämiellyttävänä, harvenna valkaisukertojen määrää, lyhennä käsittelyaikaa tai lopeta valkaisukynän käyttö.

Suosittelemme hammaskiillettä vahvistavan hammastahnan tai remineralisointigeelin käyttöä.

Tuotteen ainesosta: glyseriini, karbamidiperoksidi (0, 3%)*, karbomeeri, piparminttuöljy, trietanoliamiini
CE-sertifioitu
* Vaikuttava aine (0,3% karbamidiperoksidia) on EU-lainsäädännön mukainen enimmäisraja EU-alueella myytäville hampaiden kotivalkaisuaineille.

 WR12

Hinta: 13,90 €

Loading Päivittää

USA:n myydyin hampaiden valkaisukynä 2 ml ›

Myös POISTOALE-ERÄ: Parasta ennen -merkintä 7/2018 * Kätevä ja siisti tapa käsitellä värjäytymiä! Geelikynällä loihdit valkoisen hymyn edullisesti ja kivuttomasti. Yhdysvaltain myydyin valkaisugeelikynä saatavillasi turvallisena peroksidittomana EU-versiona. Tämän kynän pitoisuus on 2 ml.
Tuotteen lisätiedot

POISTOALE-ERÄN parasta ennen -merkintä 7/2018 - Huomaa! Parasta ennen EI tarkoita, että tuotteen teho loppuisi siihen.

Helppokäyttöinen ja edullinen geelikynä auttaa poistamaan värjäytymät mukavasti ja tarkasti! Peroksiditon tehogeeli kulkee mukanasi kevyesti minne tahansa eikä valkaisuun kulu aikaa kuin noin minuutti kerrallaan. Käytä tarvittaessa tai kuuriluonteisesti ylläpitämään muottivalkaisulla saavuttamaasi valkoista hymyä!

Forever White™ on Yhdysvaltain suosituin geelivaalennuskynä ja saat sen nyt täysin EU-yhteensopivana peroksidittomana versiona. Geeli sopii aroillekin hampaille eikä se aiheuta haittaa hampaillesi eikä terveydellesi.

Putkilo sisältää 2 ml tehokasta vaalennusgeeliä.

 

GEELIKYNÄÄN LIITTYVÄT VAROITUKSET
- Säilytä lasten ulottumattomissa
- Silmä- ja ihokontaktia vältettävä
- Älä tarpeettomasti niele geeliä
- Käytä max 4 valkaisukynää vuoden aikana

VALKAISUKYNÄÄ EIVÄT VOI KÄYTTÄÄ
- raskaana olevat tai imettävät naiset
- henkilöt, joiden hampaat tai suu eivät ole täysin kunnossa
- henkilöt, joiden suun / hamapaiden alueelle on lähiakoina tehty jokin operaatio
- alle 18-vuotiaat
- henkilöt, joilla on peroksidiallergia

 
Lataa valkaisevan geelikynän tuoteseloste ja käyttöohje pdf-muodossa tästä > FW_geelikyna_2ml

Geelin valkaiseva aine on natriumperkarbonaatti
Valmistettu Yhdysvalloissa

 

 
WR08 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 15,90 €

Loading Päivittää

Valkaisukynä Forever White™ XL-koko 4 ml ›

Myös megahalpa poistoerä 7/2018 * Siisti ja tehokas tapa hampaiden värjäytymien poistoon, hammaslääkärin tekemän muottivaalennuksen tulosten säilyttämiseen ja hymyn kirkastamiseen! Yhdysvaltain myydyin valkaisukynä Forever White nyt tuplakokoisessa XL-pakkauksessa! Nopeasti reagoiva vaalennusgeeli sopii myös aremmille hampaille.
Tuotteen lisätiedot

HUOM! POISTOERÄ MEGAHALVALLA! 
Parasta ennen -merkintä 7/2018 
Huomaa! Parasta ennen EI tarkoita, että tuotteen teho loppuisi siihen. Tehoaa kuukausia eteenpäinkin.
Lähetetään pakkaus litistettynä

 Saatavilla toki myös normaalihintainen erä, jonka parasta ennen -päiväys on reilusti pidemmällä!

****

Valkaiset hampaasi kätevästi ja siististi missä ja milloin vain! Forever White™ -geelikynä on täysin turvallinen ja nopea tapa saada kauniin valkoiset hampaat. Pensselillä sivelet hellävaraista tehogeeliä tarkasti juuri niihin kohtiin, joihin tarvitset valkaisua.

Jos olet aiemmin käyttänyt hampaiden muottivalkaisua, voit paikkailla tulosta ja pidentää valkaisun kestävyyttä käyttämällä geelikynää. Yksittäiset pienemmät ongelmakohdat on miellyttä käsitellä tarkalla geelikynällä.

XL-kokoinen Forever White -geelikynä sisältää 4 ml tehokasta valkaisevaa geeliä.
Forever White™ on Yhdysvaltain myydyin hampaiden geelivaalennuskynä!

VAROITUKSET
- Ei lasten ulottuville
- Vältä silmä- ja ihokontaktia. Jos tarpeen, pyyhi geeli pois iholtasi ja huuhtele runsaalla vedellä
- Geelin nauttiminen ei ole vaarallista, mutta älä niele sitä tarpeettoman suuria määriä
- Käytä maksimissaan 4 valkaisukynää / vuosi

ÄLÄ KÄYTÄ GEELIKYNÄÄ HAMMASVALKAISUUN JOS
- olet raskaana tai imetät
- hampaasi tai ikenesi eivät ole täysin terveet tai sinulle on lähiaikoina suoritettu jokin operaatio suun alueelle tai hampaisiin
- olet alle 18-vuotias
- olet allerginen peroksidille

 

Lataa valkaisukynän käyttöohje pdf-muodossa tästä >FW_geelikyna_XL

Geelin tehoava aine: natriumperkarbonaatti
Valmistettu Yhdysvalloissa

 

WR06

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 9,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

 

Huomaathan, että hamapiden valkaisu voi altistaa etenkin herkimmät henkilöt hampaiden vihlonnalle kylmää tai kuumaa nautittaessa. Käyttämällä hammaskiillettä sulkevaa ja vahvistavaa hoitogeeliä vähennät tätä mahdollista vihlontaa. 

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. lisätietoa evästeistä

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje